Hiszti ismét? Mit kezdjek még vele? 2,5 éves
Figyelt kérdés
Tudom hogy 1001 ilyen és hasonló kérdés volt már, de jóformán mindent próbáltam már.Büntibe már nem megy, csak ha idegen helyen vagyunk, ott is csak úgy ha a falba veri a fejét, úgyhogy erről hamar leszoktam, kézre csapás nem ér semmit, ahogyan az ölelés sem, mosdatás, itatás, otthagyás, fenyegetés, elmenés, szintén kilőve.Jön utánam és ordít mint akit nyúznak, de egy csepp könnye nincs.Újabban már csíp és harap is.Mindig is akaratos volt egy picit, de nem szoktam ráhagyni.Viszont most a kiságyat nézte ki magának.Bemászott a kicsi mellé, amig megcsináltam a tápszert, de nem bántotta, csak odabújt hozzá és úgy ordított.Most mi legyen?Ha a kicsit etetem és szeretne valamit, igyekszem inkább ráfigyelni (már amennyire lehet), nehogy féltékeny legyen , a picit akkor szeretgetem meg jobban amíg Ő alszik, stb., de ez a kiságyas dolog most nagyon meglepett.Állítsuk vissza a kiságyat neki is ?Volt valaki hasonló cipőben?2012. aug. 15. 14:42
1/3 Fannni17 válasza:
Nem probléma.Elmondom mit kell csinálni.Had üvöltsön de akkor menj a szobájába utánad jön és ha tudod bezárod vagy a ti szobátokba az én 4 éves kislányom lenyugodott.:) Vagy nem törődsz addig vele míg le nem nyugszik.Üzibe írjá ha valami nem vált be ráérek ;)
2/3 anonim válasza:
Az én kisfiam ugyanezt csinálja,de ő meg főleg idegen helyen.A postán, a boltban,mindenhol:(
3/3 anonim válasza:
Az én kislányom 4 éves múlt, de még mindig sokat hisztizik, bár mostanában kicsit javult a helyzet. Nálunk az segített, hogy hiszti kezdetekor többször elmondtam, mennyire szeretem, ha befejezte, ott vagyok, jöhet egy ölelésért. Persze folytatta, ilyenkor mentem, és látványosan mást csináltam. Egy idő után jött, mintha semmi nem történt volna, megpusziltuk egymást, és ment játszani.
A büntetésbe küldés, szobájába zárás semmit nem használt, még jobban felhergelte magát.
Szerintem a kicsire is féltékeny, próbáld meg bevonni őt a pici körüli teendőkbe-nálunk ez is sokat segített. Pl. ő hozta mindig a fiókból a pelenkát, tartotta a popsikrémet, fürdésnél leöblíthette a testvére haját, megkértem, hogy "olvasson mesét" a kicsinek, meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!