Ki találkozott már ennyire hisztis gyerekkel?
Az enyém ugyan ezt csinálta,csak sugárban hányt és el is tudott ájulni.
Aztán egyszer a fürdőkád tele volt vízzel,ázott az ágynemű.És mielőtt megint végighányta volna a szobát,lekaptam róla a cipőt és beraktam a hidegvízbe a ruha mellé.és engedtem a zuhanyt a fejére.És közöltem vele,vagy tízszer,hogy legközelebb ugyan ezt kapod.
vagy 4 óra múlva újra kezdte volna,és közöltem vele,hogy mész a kádba a ruha mellé!!! Soha többet nem csinálta.
Ekkor már naponta 3-5-ször pucoltam szőnyeget.
3 éves, nekem dackorszakos hisztinek tűnik, annak meg csak egy ellenszere van, a lesz.rom tabletta.
Az én nagyobb lányomhoz más már ördögűzőt hívott volna. Előtte normális volt, utána normális lett, most egy szófogadó aranyos lány, de a 2,5-3,5 éves kora közötti időszak maga volt a pokol.
A dackorszakos hisztinek az a fő jellemzője, hogy a gyerek sem tudja, hogy mit akar, de iszonyat módon hisztizik miatta. Engem ez az oknélküliség volt ami kiborított, mert ha éhes adok enni, ha fáradt elbabusgatom.
Legyél következetes, próbáld nem mutatni hogy mennyire idegesít.
"Szerintem vagy 30 oldalt olvastam végig minden féle gyermeknevelésről szóló cikkeket és tanácsokat."
Én akkor hagytam a fenébe ezeket a könyveket, amikor az egyik azt írta, hogy a megfelelő kommunikációval minden hiszti elkerülhető.
Na a szerzőtől megkérdezném, hogy ezt a hisztit hogyan lehetett volna elkerülni, mit rontottam el:
Készülünk a tesómékhoz.
-anya, hozhatom a kicsi zsiráfokat?
-igen.
-de nem akarom, nem akarom, NEHHHEEEEM AKARÓÓÓÓÓM (+ fél óra magán kívül üvöltözős-földön fetrengős gigahiszti)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!