Mit kezdjek 3,5 évesemmel ha csak a gatyába hajlandó kakilni?
Figyelt kérdés
Másfél éve nincs pelenka, megbízhatóan szobatiszta, éjjelre fél éve. Tud a wc be kakilni, nem fél tőle. ha észre veszem mire készül és elkísérem wc re szó nélkül belekakil, de ha nem veszem észre megy a kisgatyába. azt mondja oda könnyebb. pedig nem székrekedéses, naponta 1* van, normál állagú. már mondtam neki hogy visszakapja a pelenkát és ovi helyett bölcsibe megy. rá is adtam a két éves hugáéból, egyből sírni kezdett hogy ő már nagyfiú, ígért fűt fát hogy ezentúl a wc-re megy, de ma megint a gatyába ment. Mit csináljak vele? Novemberben lesz 4 éves, egy éve óvódás.2012. aug. 2. 13:48
1/2 anonim válasza:
etessétek a kakamanót vagy más aranyos kis mesét találj ki neki
2/2 A kérdező kommentje:
Ezen már túl vagyunk. Lusta és kényelmes. utána meg jön hogy rendezzem. volt hogy úgy hagytam egy kicsit, akkor meg hisztizett és smíg nem rendeztem jött utánam.
2012. aug. 2. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!