Hiszti roham hányásig?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A 3,5 éves kislányom addig hisztizett, tombolt, hogy összehányta magát. Kérek mindenkit aki tud, segítsen. Nem kapott meg valamit amit kért, mert nem játék. Nyugodt maradtam, de nem fejezte be a hisztit. Tombolt, bántotta a húgát, dobálózott. Közben az öccsét szoptattam. Megkértem menjen a nappaliba, majd megbeszéljük. Erre elkezdett hányni, remegni.

2012. júl. 15. 18:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen, igazából semmit sem tudsz vele tenni, meg kell tanulnia mit szabad mit nem, és hogy türelemmel legyen, mert már nem csak egyesűl van.
2012. júl. 15. 18:33
 2/17 anonim ***** válasza:
74%

Kezdésnek. Nem azt mondom,hogy próbáld ki,csak elmondom hogy az én anyám mit csinált amikor én hisztiztem ennyire 4 évesen. Én is ha valamit nem kaptam meg hányásig tudtam hisztizni,törtem-zúztam.

Volt hogy 1 órán át üvöltöttem. Semmi nem használt, Sem az,hogy bezárt a szobába hogy ott ordítsak tovább, sem az,hogy elfenekelt..semmi csak 1 valami. Amikor már totál bevörösödtem,sőt leizzadtam a hisztitől anyám felkapott, bevitt a fürdőszobába,beültetett a kádba,és egyszerűen langyos zuhannyal lehűtött. Először még jobban tomboltam,de akkor azt mondta,hogy ha nem fejezem be,hideg víz jön.. 2-3 alkalommal csinálta, utána elég volt csak annyit mondani hogy megyünk a kádba ha nem fejezed be..Rögtön abba hagytam a hisztit..

14/L

2012. júl. 15. 18:45
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
2012. júl. 15. 19:10
 4/17 anonim ***** válasza:

az én fiam még szó szerint el is ájul,mert nem vesz levegőt

már előre szoktam látni,hogy ájulás lesz a vége,az esetek nagy többségében meg tudom akadályozni

valamelyik nap is elkezdte a hisztit,teljesen nyugodtan közöltem vele,hogy vagy megy a szobájába egyedül vagy befejezi,mert nincs közönsége.a szomszédasszonynak produkálta magát.érdekes módon egyből abbahagyta,mert nem akart hazajönni a szomszédból

2012. júl. 15. 19:46
 5/17 anonim ***** válasza:

Nálunk is előfordult, kb 2x (bár könnyen hány amúgyis, sajnos:-( )

ma 18:45 válaszára reagálva, én sosem próbáltam ezt ki, de mikor hisztizik a lányom, néha szóba hozom, hogy menjünk-e hidegzuhanyozni, ha nem hagyja abba, és akkor befejezi (pedig mondom, sose volt benne része...)

Most lesz majd 3 éves Ő is.

2012. júl. 15. 20:03
 6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ma volt a keresztelője. Össze vissza evett mindent, nyilván ez is közrejátszott.
2012. júl. 15. 21:53
 7/17 anonim ***** válasza:
26%

A hideg zuhany az nem jó,mert megfázhat,fájhat utána a hasa,vagy akár a feje is!Elég kegyetlen módszer az..még nyáron is,mivel akár szívinfarktust is lehet kapni,ha hirtelen hűl le a szervezet!!

De az jobb,és hasznosabb,ha egy kis vízzel lelocsálod a fejét..ha úgy sem tér észhez,akkor próbáld öleléssel,szavakkal megnyugtatni.Ha így sem megy,akkor szidd meg rendesen!Egyik gyereknél sem tesz jót,ha hagyod hisztizni és nem figyelsz rá..főleg az ennyire súlyos eseteknél.

2012. júl. 16. 13:20
 8/17 anonim ***** válasza:
mekkorák a kisebbek?
2012. júl. 16. 13:54
 9/17 anonim ***** válasza:
Én írtam a zuhanyt. De látom sokan nem olvasták el figyelmesen. Írtam,hogy LANGYOS vízben tusolt le anyám,és ez még senkinek sem ártott..Egy gyereknek sem fog ártani a langyos víz. A hideg vizet csak mondogatta..De sosem engedett rám hideg vizet,csak fürdő LANGYOS vizet
2012. júl. 16. 14:10
 10/17 valaki : ***** válasza:

Igen,engem is képen öntöttek hideg vízzel... Egyszer a fele a számítógépre ment xD :D

Amúgy ismerek valakit, aki olyan hisztirohamokat kapott,hogy idegességében megharapta magát gyerekkorában.

Ő akkor enyhe nyugtatót kapott, de mára már elnőtte ezt.

2012. júl. 16. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!