Asztmás gyereket nevelők tapasztalatára vagyok kíváncsi! Akkor is fújsz neki a sprayből, ha csak a köhécselés van (napok óta) vagy azt kizárólag roham alkamával használod?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 14. 17:16
1/9 anonim válasza:
Szia. Attól függ melyik spray. 5éves fiamnak van egy állandó: Flixotide, amit reggel-este kell befújni, 2-2puffot. Meg egy másik a Ventoline,amit nem kell mindig. Csak ha beteg,vagy nagyon köhög,zihálva,sípolva. Októberben állapították meg nála,eddig 2x használtam neki(betegségben) Csak egy kis köhécselésre nem szoktam adni. Csak rohamnál kellene,de nem volt még rohama.
2/9 anonim válasza:
Mi a ventolint szoktuk használni de csak akkor ha a köhögése nem csillapodik pár nap alatt és éjszaka sem tud aludni tőle.Akkor napi 3*1 puffot.Ha nem köhög annyira mi a sós porlasztást szoktuk használni és jó szokott lenni.
3/9 A kérdező kommentje:
Igen, a nem állandó sprayre gondoltam, az állandót persze állandóan használjuk.
Köszi a gyors választ.
2012. ápr. 14. 17:33
4/9 A kérdező kommentje:
Második Válaszoló, géppel porlasztotok? Mekkora szobában és mennyit?
Van tartós eredménye?
2012. ápr. 14. 17:35
5/9 anonim válasza:
Igen.Géppel porlasztunk( voyager típus ) és alkalmanként 3-5 ml sóoldatot vagy salvus vizet szoktam porlasztani vele.A szoba 4*4 méteres és a radiátoron is mindig párolog Salvus víz.Nálunk enyhe köhögésre és orrfolyásra is bevált,és ha időben elkezdem a porlasztást nem fullad be a gyerkőc.
6/9 anonim válasza:
Az előbb kimaradt.Mi most egy sóterápiás készüléket is próbálunk .ami a sóbarlangok levegőjéhez haszonló levegőt biztosít a szobában.Éjszakára kapcsoljuk be és eddig úgy tűnik az is bevált mert elmúlt a köhögés és az orrfolyásunk is.a kisebb gyerekemnek is használ,gyorsabban tisztulnak a légutak tőle.
7/9 A kérdező kommentje:
Salvus vizet sokat párologtattunk.
És ez az utóbbi hogy működik, mit kell tenni bele?
Amúgy ettől is csupa sólerakat lesz minden? :)
2012. ápr. 14. 17:49
8/9 anonim válasza:
A sóterápiás készülékben apró sókristályok vannak és azt fújja szét a levegőben.A só sóbetét formájában kapható hozzá napi 8-ás használat mellett 4-5 hónapig is elég egy ilyen betét.Hálózatra csatlakozás után olyan mintha egy ventilátor menne e szobában de nagyon halkan.Mi szinte minden este használjuk és eddig még nem volt sólerakodásunk.Közvetlenül a gyerek ágya felett van a polcon.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. ápr. 14. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!