Olyan anyukák tapasztalatára volnék kíváncsi, akik a szüléskor tudták meg a baba nemét, előtte nem akarták tudni. Milyen élmény volt?
Figyelt kérdés
2012. febr. 9. 20:38
1/2 anonim válasza:
Szerintem egészen egyszerűen fantasztikus!!!!Amikor kint van és mondja a doki,hogy gratulálok anyuka,gyönyörű kislánya született....hát nem lehet elmondani!Hatalmas sűrű fekete haja volt:)A másodiknál sem akartam tudni,de a doki elszólta magát UH-n, hogy jó nagy ez a kislány!Aztán végül mégis meglepi lett,mert mikor megszületett gratulált,hogy kisfiú:)Most 23+2hetes vagyok és ha megyek UH-ra már az ajtóban mondom,hogy nem akarom tudni a nemüket!Ikreket várok de még így sem akarom tudni!Annyit tudok,hogy kétpetéjűek,tehát van variáció!Sokkal jobb így szerintem!Persze azokat is megértem akik alig bírják ki az xhetet,hogy végre megtudhassák!Te akarod tudni?
2/2 anonim válasza:
Mi sem szerettük volna tudni egyik esetben sem. Két lányunk van már, a hármaska a pocakban van. Most sem tudjuk, hogy mi van a lába között. Egyszerűen nincs jelentősége: akár fiú lesz, akár lány, nagyon-nagyon boldogok leszünk.
Magát az élményt nem lehet szavakba foglalni, nem adná vissza azt a csodát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!