15 hetes vagyok. Amikor hanyatfekszem érzek egy hatalmas dudort ami a köldökömig ér. Ez a méhem, vagy a baba kinyomja magát? Nem mindíg ugyanolyan a pukli.
Figyelt kérdés
2012. febr. 9. 14:09
1/11 anonim válasza:
a baba még sehol sincs a köldöködnél. Belek, ilyenek. a baba még egészen
lent van.
2/11 anonim válasza:
Nem tudom, előző hogy ezt honnan veszed, de én is 15 hetes vagyok és igen, dudorodik a méhem és a köldökömig felér. A kicsi kisebb, nem tudja így kinyomni magát. Az majd csak eztán jön :)
És valamiért nálam sem mindig ugyanolyan.
3/11 anonim válasza:
Az tényleg a méhed, még nem a baba. Én is 15 hetes vagyok, nekem is kb. a köldökömig ér a méhem, és tegnap már éreztem mozogni! Második baba.
4/11 A kérdező kommentje:
Én sajna még nem érzem mozogni:( köszönöm.
2012. febr. 9. 16:52
5/11 anonim válasza:
Első baba? Mert, ha igen, akkor még nem is érezheted. Az elsőnél én 18 hetesen éreztem először.
6/11 anonim válasza:
Az első babásoknál még nehéz megkülönböztetni a baba mozgását a bélmozgástól. A másodiknál már egyértelmű lesz!
Mindenkinél máskor érezhető a mozgás,attól függ,hogy hol ágyazódott be.
7/11 A kérdező kommentje:
Nem érzem a mozgását. 3.baba. "puklit" egyiknél sem éreztem. Azért kérdeztem rá.. De ha a méhem az jó hír hogy növekedik.. Aggódom nagyon.. Még 6hét az u.h.
2012. febr. 9. 17:59
8/11 anonim válasza:
16 hetesen nem lesz uh? A 20 hetes genetikai uh-ra gondolsz, hogy az lesz neked 6 hét múlva?
9/11 A kérdező kommentje:
12hetesen volt egy uh,meg a down szűrés vérvétel. 16hetesen,jövőhéten afp és majd csak 20.- 21hetesen ultrahang. Kecskemét egy szar hely. Itt minden döcögős. Első uh a 12hetes.
2012. febr. 9. 19:16
10/11 anonim válasza:
Én debreceni vagyok,tehát ez egy nagyon profi helynek számít,de itt is 12 hetesen van az első hivatalos UH.Aztán 16 hetesen a vérvétel és(legalábbis nálam) 18 hetesen a következő UH.Miért,van akinek ennél sűrűbben van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!