Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hatalmas hasam lett, pedig...

Hatalmas hasam lett, pedig csak a 11. héten tartok. Tudom, hogy ez még nem a baba. Ha már a babától nő, akkor ez még pluszban hozzátevődik, vagy eltűnik?

Figyelt kérdés
Azért érdekelne,mert március végén lesz az esküvőm,és félek,hogy nem férek bele a ruhámba.Sajna már lefoglaltuk.Egyébként átlagos testalkatú vagyok.Köszi a válaszokat!
2008. febr. 11. 10:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

A menyasszonyi ruhák olyanok, hogy sok méretet lehet ki-be igazítani, úgyhogy a szalonban meg fogják csinálni neked.

Igen ez nem csak a baba, a méhed szépen tágul, aztán ott van még az állandó puffadás is. Ne izgulj, szép menyasszony leszel! :-)

2008. febr. 11. 10:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi az optimista választ!De hozzátevődik,vagy nem?:))
2008. febr. 11. 10:30
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Mit jelent az, hogy hatalmas? Híztál is?

Egyébként meg hogyne lehetne a baba, hiszen növöget, fejlődésben van.

Nyúlik, tágul a méh és egyre több lesz a magzatvíz és ugye ott a baba is. Ezektől nől a has. Evés után is nyilván nagyobb a hasad mint előtte.

Én most vagyok a 17-ik hétben és akkora a hasam mint barátnőmnek 6 hónaposan.

Szerintem ne izgulj a ruha miatt, inkább legyél a pocakodra büszke. A kölcsönzős meg biztos megérti a helyzetedet és ha lehet akkor még akár másikat is választhatsz. Március végén még nincs az a nagy lakodalom szezon hogy ezt ne lehetne megoldani. Mindegy melyik ruhára tettél le foglalót.

2008. febr. 11. 10:58
 4/6 anonim ***** válasza:
jótanács: azonnal szólj a kölcsönzősnek, hogy a lagzi időpontjában hány hetes terhes leszel, ő megmondja, hogy lehet-e alakítani az általad lefoglalt ruhát, vagy másikat kell választanod. minél előbb intézkedj! mert a végén úgy jársz,hogy kifizetheted az előre lefoglalt ruhát, akkor is ha nem megy rád...
2008. febr. 11. 11:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is hatalmasra felpuffandt a hasam a 10. hét környékére, kb. a 14. hétig így is volt. Venni is kellett kismamanadrágot, mert nem fértem bele a régiekbe. Aztán elkezdett visszahúzódni, és nagyjából már csak a baba van itt (16. hét), és szerintem kisebb a hasam, mint pár hete volt, de mostmár olyan terhes-pocak formája van, és ha a hátamra fekszem, kitapintható, hogy ez a baba és a méhem.

Szerintem vissza fog húzódni, ha odafigyelsz az evésre: én azt javaslom, hogy naponta 5ször egyél keveset, és az

édességet kerüld.

Az utolsó ruhapróbát érdemes az esküvőd hetére tervezni.

2008. febr. 11. 11:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!Én is nagyon bízom benne,hogy visszább húzódik,mert ez szerintem is még csak puffadás,mert nem tapintható ki semmi.A ruhakölcsönzös tisztában van az állapotommal,és szerinte addigra nem lesz nagy hasam,de hát ez egyénfüggő,sajnos nem tudhatja...:)
2008. febr. 11. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!