Hatalmas hasam lett, pedig csak a 11. héten tartok. Tudom, hogy ez még nem a baba. Ha már a babától nő, akkor ez még pluszban hozzátevődik, vagy eltűnik?
Szia!
A menyasszonyi ruhák olyanok, hogy sok méretet lehet ki-be igazítani, úgyhogy a szalonban meg fogják csinálni neked.
Igen ez nem csak a baba, a méhed szépen tágul, aztán ott van még az állandó puffadás is. Ne izgulj, szép menyasszony leszel! :-)
Szia!
Mit jelent az, hogy hatalmas? Híztál is?
Egyébként meg hogyne lehetne a baba, hiszen növöget, fejlődésben van.
Nyúlik, tágul a méh és egyre több lesz a magzatvíz és ugye ott a baba is. Ezektől nől a has. Evés után is nyilván nagyobb a hasad mint előtte.
Én most vagyok a 17-ik hétben és akkora a hasam mint barátnőmnek 6 hónaposan.
Szerintem ne izgulj a ruha miatt, inkább legyél a pocakodra büszke. A kölcsönzős meg biztos megérti a helyzetedet és ha lehet akkor még akár másikat is választhatsz. Március végén még nincs az a nagy lakodalom szezon hogy ezt ne lehetne megoldani. Mindegy melyik ruhára tettél le foglalót.
Nekem is hatalmasra felpuffandt a hasam a 10. hét környékére, kb. a 14. hétig így is volt. Venni is kellett kismamanadrágot, mert nem fértem bele a régiekbe. Aztán elkezdett visszahúzódni, és nagyjából már csak a baba van itt (16. hét), és szerintem kisebb a hasam, mint pár hete volt, de mostmár olyan terhes-pocak formája van, és ha a hátamra fekszem, kitapintható, hogy ez a baba és a méhem.
Szerintem vissza fog húzódni, ha odafigyelsz az evésre: én azt javaslom, hogy naponta 5ször egyél keveset, és az
édességet kerüld.
Az utolsó ruhapróbát érdemes az esküvőd hetére tervezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!