Normális hogy nem érzem magam terhesnek?
Figyelt kérdés
Az első babámnál,még a tesztelés előtt már tudtam hogy babám lesz.fájtak a melleim is.most semmi.már két teszt is pozitív,meg nem is jött meg.amugy elvilg 5hetes vagyok.de semmi érzés.más volt igy a második babával?2012. febr. 9. 11:45
1/4 anonim válasza:
ÓÓÓ hát van még időd érezni bőven, én 7héttől kezdtem el érezni a tüneteket!
2/4 anonim válasza:
Szia,
Én is pont így vagyok, kb. 5 hetes, semmit nem érzek, mindamellett, hogy első gyerekemmel nekem is fájtak a melleim. Én azzal vigasztalom magam, hogy minden terhesség más, és ez biztos nem jelent rosszat. A hányingerek úgy emlékszem, késöbb jöttek, úgy 7-8 hét körül. Jó babavárást.
3/4 anonim válasza:
nekem semmi tünetem nem volt se hányinger se mell fájdalom.
1x sem
4/4 anonim válasza:
Ez változó nekem az ovuláció utáni 7.napon már fájt a mellem és furcsa szagot éreztem mindig tudom furcs de igy volt mint kiderült terhes voltam,most már egy éves a lánykám:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!