13 hetesen nem érzem magam terhesnek. Hasonló tapasztalat?
Szia!
Én 21hetes vagyok és ha nem rugdalózna a babám, észre sem venném, hogy az áldott állapot terhesség, mert nem fáj semmim, nem vagyok rosszul, aktív vagyok, és ez elejétől így van. Nyugi, nincs gond:-)
Csatlakozom az előttem szólóhoz, 21 hetes vagyok, és semmi, de semmi panaszom!!
Még a magzatmozgást sem érzem annyira, mint a korábbi terhességeknél (ő a harmadik), még jó, hogy van pár uh képem, és kb. már rajtam is látszik, különben tényleg nem hinném el.
Szóval nyugi, jól van ez így!!! Gratulálok, és sok boldogságot! :-)
Köszönöm a kedvességeteket és boldog babavárást nektek is!!!
(Eddig el sem tudtam képzelni, hogy lehet, hogy valaki több hónapig nem veszi észre, hogy terhes, hát most már képben vagyok.)
Szerintem nincs semmi baja a babának!
Nekem szúr, húzódik a hasam, de van hogy napokig semmi!
A többi tünetem nekem is megszünt mostanság, bár nem is bánom!
Szerintem örülj, hogy nem érzed magad terhesnek! Nekem is sokszor van ilyen, főleg hogy rajtam van némi felesleg, így kb. semmi sem látszik még, a régi ruháimat hordom, nem eszem többet, sőt, fele annyit eszek mint a terhességem előtt!
13hkm
Ó igen, elég butaság, hogy az ember egyszer azért aggódik, mert fájdogál, aztán meg azért, mert nem :) Sajnos én nem nagyon tudom az eszemmel letiltani az érzéseimet...
Köszönöm mindenkinek és boldog további hónapokat a pocaklakókkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!