Miért van az hogy nem érzem terhesnek magam? A 16. hétben vagyok. Volt így más is? Mikor múlik ez el?
Azért nem érzed magad terhesnek, mert a kezdeti kellemetlenségek már elmúltak, de még nem érzed a mozgását. Ha első baba, erre a 20. hét körül számíthatsz majd, akkor kezdődik meg a pocak rohamos növekedése is, na akkor már érezni fogod. :)
Boldog babavárást!
Érzed már mocorogni? :)
Nekem az segített sokat, na meg az, hogy a 15-16. hétig hányingerem volt, és éreztem, hogy van ott valaki, de közel sem volt olyan erős ez az érzés, mint most. :) Egyébként kb. a 17. héttől érzem mozogni rendesen, innentől nő a pocakom is, most vagyok a 26.-ban, és már látszik a hasamon is, hogy mikor mozdul. :) Ez nagy vízválasztó: apukája is és én is a mozgások erősödése óta érezzük igazán anyukának/apukának magunkat. Előtte pl. sokat jártunk uh-ra, voltunk a 14., 16., 18. héten, amikor 4D-ben is láttuk - nagyon jó volt, de nehéz volt elhinni, hogy ő hozzánk tartozik. Most a 25. hétben a 4D-n, amikor már ásított, csuklott, dörzsölte a szemeit, és szopogatta az ujját, illetve amikor mozdult, látszott ahogy lerúgta az uh fejét a pocakomról, na meg éreztem is a rezdüléseit - az volt az igazi. :))
Na meg a hasam is akkorra, mint sokaknak szülés előtt - "megkismamásodtam".
Szerintem természetes, amit érzel, nem a teszttől lesz valaki anyuka, ez is egy folyamat, amelyhez idő kell. Ne aggódj ezen! :)
Sok boldogságot Neked! :)
én a 19-ik hétben vagyok és nem érzem magam terhesnek, habár második gyerek.
az elsönél ilyenkor már óriási görcseim voltak, fájt mindenem. most meg semmi hála isten.
én mindegyiket 16-ik héttöl éreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!