Mit gondoltok a hasam alapjàn, hànyadik hétben vagyok és vajon milyen nemu a baba?
2012. febr. 1. 15:00
1/21 anonim válasza:
Hát, ha magamból indulok ki, akkor 14-15. hét, és nem tudom milyen nemű, mert ebben nem hiszek. :)
De gratulálok hozzá! :)
25 hkm
2/21 anonim válasza:
Én kisfiút és kb. 16-17 hetet mondanék, magamból kiindulva :)
3/21 anonim válasza:
Szerintem 17-18. hét és kislány :)
5/21 anonim válasza:
Most ekkor a hasam körülbelül. Szóval 16 hetesre tippelem. Nekem csúcsosabb a formája, a kislányommal volt a tiédhez hasonló, szóval lány szerintem.
6/21 anonim válasza:
Bocs, ha nagyon idősnek tippellek, de az enyém most ekkora, úgyhogy 20. hét és mivel az alakja is hasonló kisfiú :)
8/21 anonim válasza:
hááát, megkockáztatom a 19-t inkább.
és mivel ilyenkor még 25 dekásak kb, nincs jelentősége a hasformának.
De kisfiút képzelnék el neked :)
9/21 anonim válasza:
16 körül tippelnék, de azt áruljátok már el nekem ekkora pocakból még ugyan hogyan következtettek akármilyen nemre. Egyébként kedves kérdező, semmit nem jelent a has formája, csak egy aranyos babona. Nekem a fiamnál mindenki mondta, hogy "jaj de lányos pocakom van". A sógornőmnek előre álló fiús pocija volt, lánya lett.
10/21 anonim válasza:
Én nem következtetek, tippelek :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!