6. hétben vagyok, kicsit vérzek, mi a teendő?
Figyelt kérdés
Folyamatos enyhe vérzés, rosszul nem vagyok egyáltalán, hasam sem fáj. Nem csináltam semmi megerőltetőt. Még csak pozitívat teszteltem, orvosnál még nem voltam. Telefonáljak, vagy várjak?2012. febr. 5. 16:42
2/10 A kérdező kommentje:
most vettem észre
2012. febr. 5. 16:44
3/10 anonim válasza:
Menj orvoshoz! Nekem is még időben vették észre hogy hematomám van... Jó tanács!
4/10 anonim válasza:
Egy telefont megérne a dokinak szerintem, de lehet hogy csak pihenést mondana neked, de magamból kiindulva a telefont választanám (sajnos volt egy vetélésem és azért döntenék az orvos mellett). Nem megijeszteni akarlak/akartalak,de te is megnyugodnál ha beszélsz az orvosoddal.
5/10 anonim válasza:
Azonnal orvos. Nekem két babám ment el így.kis vérzéssel indult. De gyógyszerrel megmenthető! Sok sikert.
6/10 anonim válasza:
Azonnal fordulj orvoshoz, ha telefonálsz valószínűleg berendel az orvos minél előbb, de én a helyedben már most elmennék ügyeletre, ha nincs, holnap reggel első dolgom lenne! De addig is telefonálnék.
7/10 anonim válasza:
Fordulj az orvosodhoz. Én is így voltam, rögtön elmentem, és kiderült, hogy progeszteronpótlásra van szükségem!
Írt Ult-ot, és azóta minden rendben velem. A babával nem volt semmi gond akkor sem. Igaz, el vagyunk tiltva a szextől, de inkább ez, minthogy elmenjen a babám.
8/10 A kérdező kommentje:
voltunk ügyeleten, kaptam utrogestant. Minden a "helyén" volt, nem tudta megmondani, mitől van a vérzés, úgyhogy várunk, majd kiderül.
2012. febr. 5. 22:48
9/10 anonim válasza:
De jó!
Remélem, minden rendben lesz veletek!
: )
10/10 A kérdező kommentje:
köszi! :)
2012. febr. 6. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!