8hetesen miért nem érzem magam terhesnek? Volt valaki így?
igen,én kb akkor tudtam meg :S
azt hittem nem lehet :)
és utána sem volt semmiféle terhes filingem, és most sincs annyira, nem tudok pocaklakózni, stb,sőt attól rosszul vagyok, szimplán örülök, és ennyi :)
Szerintem a tünetmentes babavárásra gondolt a kérdező. :)
Nem úgy van az, hogy azonnal anyának érzi magát az ember, én végig hányingereztem-émelyegtem-szédelegtem az első 16 hetet, mégis néha az asztalra kitett teszt látványa juttatta eszembe, hogy nő bennem egy baba! :))))
Aztán most, a 25. hétben, mikor kirúgja az oldalam, akkor már folyamatosan bennem van ez az érzés.
Meg azt szokás mondani, hogy terhességben minden normális, és mindennek az ellenkezője is. :)
Sok boldogságot!
Szia!
Mi 9 hetesek vagyunk, és én sem érzek semmit. Ha nem láttam volna a tesztet, és az UH-n a kicsi szívét biztos nem hinném el. Azt hittem már az elejétől kezdve más lesz, de nem.
Csak a tudat van meg, hogy növekszik bennem egy kisbaba.
Nagyon várom már, mikor fogom érezni is, de az még arrébb van.
Boldog babavárást!
Nálunk tervezett baba, 4. hónapban jött össze,
A 16. hétig semmit nem éreztem, se hányiger, se mell, nem híztam, semmi, eszembe se jutott max este. Néha becsípődött a nyakam, utólag tudom, hogy terhesen hajlamosabb rá az ember, de ezen kívül semmi, pedig nagyon vártuk már mi is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!