1hete költöztünk át egy uj házba,és már megvan a szoba bútora és a babakocsija is,meg minden más!
már csak apróságok kellenek,pelenka,stb..
25hkm.
2012. febr. 9. 18:01
2/12 anonim válasza:
Szia!
Én is tartottam a babonától, mert mindenkitől ezt hallottam, elsővel 6 hónapos voltam, amikor a babakocsit megvettük, aztán szép lassan mindent, mert egyszerre nagyon drága lett volna.
Most a másodikkal pici babaruhákat már vettem(nagy dolgokat nem kell, mert megvan mindenünk), mert megtetszettek, 15 hetes vagyok.
2012. febr. 9. 18:02
3/12 Mókica84 válasza:
Szia!
Én se hiszek a babonákban és a 3.hónaptól kezdtem vásárolni neki a dolgokat először a kicsiket majd később amikor volt úgy pénzem akkor a nagyokat (pl: pelenkázó-20.000ért stb.)
Mert nagyon sokba lett volna ha mindent egyszerre vettem volna meg
És különben is gondolj be mi lesz ha valami miatt befektetnek a kórházba?
gondolom nem szívesen vetetnéd meg mással a gyerek holmikat nem?
de mindenki maga kell h eldöntse h neki h a legjobb
32hkm
2012. febr. 9. 18:23
4/12 anonim válasza:
15 hetes állapotos voltam amikor megörököltünk egy babaágyat pelenkázóval. Kb.18 hetesen kezdtem el babaholmikat vásárolgatni. Egyszerre nekünk is húzós lett volna mindent megvenni..így apránként könnyebb volt beszerezni a babaholmikat...meg igaza van az előttem szólónak, mi van ha hamarabb be kellene menni a kórházba....nem szerettem volna ha más veszi meg helyettem a dolgokat:)
Boldog babavárást:)
34hkm
2012. febr. 9. 18:33
5/12 anonim válasza:
15 hetes elmúltam amikor elkezdtem vásárolni. Én sem vagyok babonás. Szép apránként vettem meg mindent, kinéztem mik azok amik tetszenek, és vadásztuk az akciókat, börzéket!:)
2012. febr. 9. 18:34
6/12 anonim válasza:
Én a 20 hetet betöltöttem és aznap el kezdtünk vásárolni. Olyan hosszu a babakelengy lista, hogy még most sem értünk a végére. nekünk első baba lesz és szinte mindent meg kelett vennünk. Most vagyok 35 hetes.
2012. febr. 9. 18:58
7/12 anonim válasza:
Én 14 hetes vagyok, már megvan a babakocsi kád, hordozó, mindegyiket nagyon jó áron vettük, a babakocsi féláron (utolsó darab) a hordozó is nagyon olcsó volt.
2012. febr. 9. 19:10
8/12 anonim válasza:
Még teherbeesésem előtt elkezdtem vásárolgatni kislányos ruhákat, mert úgy éreztem, h nemsokára kislányom lesz. Rá 3 hónapra állapotos lettem, és most itt szuszog mellettem egy gyönyörű másfél éves kislány.
Szóval, ha nem vagy babonás, bármikor elkezdheted.
2012. febr. 9. 20:49
9/12 anonim válasza:
23+2hetes ikerterhes vagyok,még semmit nem vásároltunk.Nem akarom tudni a nemüket,legyen meglepi!Annyit tudok csak,hogy kétpetéjűek.Semmit nem vásároltunk még de mindig teszünk félre x összeget!A lányomnak annak idején vásároltunk és a kisasszony 4héttel korábban jött a vártnál,így a férjem vett még 50-es ruhákat mert az 56-os hatalmas volt rá:)A fiammal végig kórházban voltam,megint a férjemre maradt a vásárlás és tökéletesen jól megoldotta!Egyébként teljes mértékben megbízok az ízlésében!Tehát,ha meglesznek a picik,a nemüktől függően fog vásárolni!Persze szeretném,ha együtt vennénk meg mindent,de sokat kell feküdnöm,így ez lehetetlen!
2012. febr. 10. 07:34
10/12 anonim válasza:
3.hotól vettünk minden hónapban valamit mert egyszerre nagyon nagy kiadás 7.honapra meg volt minden hátha elöbb jön(szobája is készvolt a táskám utra készen)de jó volt mert elöbb is szültem,semmit nem szabad at utolsó pillanatra hagyni,meg szerintem megnyugtató érzés hogy minden készen áll:))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!