Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jövő héten megyek 4D-s ultraha...

Jövő héten megyek 4D-s ultrahangra, dvd felvétel is lesz.21 hetes leszek akkor. Mit lehet látni ebben a hétben? Milyen élmény? Ki van már ekkor valamelyest fejlődve a baba?

Figyelt kérdés
2008. máj. 22. 09:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Én is 21 hetesen voltam elösször.Fantasztikus volt. Ez attol is függ , hogy hova mentek!? Az enyémnél teljesen jól létszódott a kis pofija és a nunikája.30. hetesen voltam másodjára de akkor már nem látszódott minden olyan tisztán. Ez az időszal a legjobb, szerintem.

33 hetes kismama

2008. máj. 22. 10:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is 21 hetesen voltam és fantasztikus volt! Már ilyenkor nagyon szép a kis pofija, mosolyogni is tud, és mindenét jól lehet látni. Hatalmas élmény! A legjobb időben mentek szerintem!
2008. máj. 22. 10:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia

EN 18 hetesen voltam,de nekem az is olyan elmeny volt,h el sem tudom mondani.

Kerdeztem ott az uh-s holgytol,h mikor erdemes meg elmenni,es O azt mondta,h 26-28 heten.De szeritnem mar most is akkora elmeny lesz neked is,h lathatod ahogy mocorog,latod a pofijat,ahogy cumizik stb,szoval szeritnem igen erdemes elmenned,max majd elmesz kesobb is,ha ugy gondolod.

Nagyon boldog babavarast kivanok

25 hetes kismama

2008. máj. 22. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!