Hiszti roham hányásig?
tegnap 13:20
Szerinted mikor az utcán hisztiző gyereknek azt mondja a szülő, hogy "Itt hagylak, ha nem hagyod abba", akkor meg is teszi azt is?...
Ez előfordulhat. A kisasszony ráadásul éppen most van az első dackorszakban, jobb, ha felkészülsz arra, hogy nem lesz egy fáklyás menet (minden rosszindulat nélkül).
Anyum mesélte, hogy én nem hánytam, hanem többször bepisiltem hisztizés közben.
Aztán bevetette a közismert hideg vizes történetet. Ha elkezdtem hisztizni, a fürdőszoba irányba mutatott egy hang nélkül, én pedig abban a másodpercben abbahagytam a nyühögést. :D
27N
Szia!
Nálunk a "hideg" zuhany dolog nem jött be mert mikor megkapta akkor azért hisztizett mert vizes lett :)
Én a legkedvesebb játékával szoktam zsarolni ha rossz elveszem. Vagy ha betervezünk egy közös izgalmas programot a hétvégére akkor azzal zsarolom, hogy nem megyünk el ha rosszak. Ez mindig bejön mindkét gyereknél.Egyébként a fiamnál ugyanezt csinálják a suliban a tanárok így fegyelmezik őket. Ez máig bejön a nagy fiamnál is ő 8 éves a kicsi 3,5.
De ilyen erős hisztiket még nem adtak elő talán mert még az elején mielőtt bele lovalná magát leállítom őket. Próba szerencse mindenkinél más válik be! További szép hiszti mentes nyarat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!