Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Segítség! Pokollá vállt az...

Segítség! Pokollá vállt az életem! Hogy juthatnék ki innen?

Figyelt kérdés
Eddig anyukám tudtával jártam discoba, nevelőapám nem tudta, mert nagyon ódivatú ilyen terén, tehát anyu falazott. Legutóbb most szombaton voltunk a haverokkal, és a buli végeztével még beszélgettünk egy kicsit. Én a földön ültem, mert fáradt voltam. Egyszercsak hív anya, hogy valaki felhívta a nevelőapám, hogy én részegen fekszek az árokban!!!!! O.O Mikor nem is. Jött ki elém kocsival, hogy hazacipeljen. Oltári botrány lett, hisz kiderült, hogy bulizni járok. Úgy tudja, hogy szöktem, mert nem akartam anyámat belekeverni, mert akk őt is lecseszte volna. De most nem mehetek sehova, nem jöhet hozzám senki, nem használhatok semmi elektronikus cuccot, tehát eltiltott mindentől. Nem bírom ki! Nem tudom mit tegyek. El akarok menni innen, de nincs hova, de már öngyilkosságra is gondoltam. Már most kezdek bekattanni. Nem veheti el tőlem a bulikat, és a barátaimat. :( Megpusztulok. Mit tehetnék?
2009. júl. 6. 05:33
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Volt már valaha igazi problémád, ami miatt öngyilkos lehettél volna? Képzeld, engem se engedtek sok helyre a szüleim, volt egy fiú akibe szerelmes voltam, meghalt egy balesetben, aztán volt egy barátom, ő öngyilkos lett, miatta engem hibáztatott mindenki, elveszítettem a barátaimat, kaptam egy klassz kis betegséget amitől ma nagyobb lett a szívem és a lépem, és mégis élek. Irigyellek, komolyan.

Beszéljetek közösen a nevelőapukáddal, hogy anyukád már engedi a disco-t, és ő is engedjen el néha. Anyukád pedig vallja be, hogy tudott a dologról. Elektronikai dolgok nélkül pedig lehet élni. Fogj a kezedbe esetleg egy könyvet, csináld meg az otthoni teendőidet, rajzolj valamit, ne adj Isten tanulj...stb Ha nem csak a bulikon járna az eszed, és mást is csinálnál, lehet, hogy több mindent megengednének. Bocsi ha nem így van, de nekem az írásodból ez jött le.

2009. nov. 12. 23:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!