Segítség! Pokollá vállt az életem! Hogy juthatnék ki innen?
Szerintem 15 évesen nem korai a disco,csak okosabban kellett volna játszanod.Mondjuk kompromisszumot kellett volna ajánlanod a nevelő apukádnak,hogy ha elenged,akkor Te megígéred (és be is tartod),hogy csak 2 hetente mész,és ismerje meg a barátaidat,hogy tudja,jó társaságban vagy.
Cserébe jó kislány leszel,segítesz néha anyukádnak,ilyesmik.Amúgy meg tudom érteni a nevelő apukádat,hogy aggódik.Inkább örülnöd kéne (és nem öngyilkosságra gondolni egyből),hogy ennyire félt téged.Lehet,hogy úgy vagy vele,hogy mi köze hozzá,hogy te hová,kikkel mész,hisz,nem ő az igazi apukád.
DE!!!!!
Gondolom ő tart el titeket,és segít anyukádnak nevelni téged.A mai világban annyi rosszat lehet hallani,hogy mi történik fiatal lányokkal,nem akarom részletezni,gondolom olvasol újságot,nézel TV-t.
Hidd el,csak óvni akar.Más a két kezét összetenné,ha így szeretné valaki...
1. vagyok!Én 15 évesen főztem,mostam,takarítottam,mert anya egyedül nevelt minket!Ki kellett költöznünk 8 évesen egy nyomortelepre,mert sajnos egyedül maradtunk!Nem tudtam menni főiskolára,mert dolgoznom kellett 15 éves koromtól,hogy ne haljunk éhen!Anya egész életében dolgozott értünk,de sajnos a szakmunkát manapság nem becsülik meg!Most is dolgoznom kell,mert a kisebb hiteleket,ami 150 ezer ft,nem nagyon tudjuk visszafizetni!20 éves vagyok ma!!!!
Nekem eszem ágában sem volt bulizgatni tojáshéjjal a seggemen!Ez az élet!Te meg azt sem tudod,hogy mit csinálj jó módodban és itt nyivákolsz!Ilyen hülye piti ügyekért öngyilkos lennél!Tedd össze a 2 kezed,hogy meg van mindened!
"1. vagyok!Én 15 évesen főztem,mostam,takarítottam,mert anya egyedül nevelt minket!..."
Neki van igaza!
Gyerekek, egy kis empátia... Nem a kérdező tehet róla, hogy ha valakinek 15 évesen dolgoznia kell, kedves első válaszoló. Becsülendő, hogy te így álltál hozzá az élethez, édesanyád büszke lehet rád! De azért ne rúgjál bele ebbe a 15 éves lányba!
Kedves kérdező! Ott rontottad el, hogy nevelőapáddal nem voltál őszinte. A titkolózás mindig kiderül és általában botrányba fullad:( Szerintem is jogosan akadt ki, gondold el, hogy ha te egyszer szülő leszel, neked is rosszul esne egy ilyen szituáció! Igen, gáz, hogy teljes tiltólistára került minden, ami számodra fontos dolog, de ez csak idő kérdése, és szép lassan visszaáll minden az eredeti kerékvágásba.
Egy őszinte beszélgetés azért nagyon elkelne! Fontos, hogy te kezdeményezd!
Az öngyilkosság meg a gyáva emberek eszköze, a leírtak alapján ezt rád nem lehet mondani...:) Felejtsd el, nyelj egy nagyot és hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!