Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Segítség! Pokollá vállt az...

Segítség! Pokollá vállt az életem! Hogy juthatnék ki innen?

Figyelt kérdés
Eddig anyukám tudtával jártam discoba, nevelőapám nem tudta, mert nagyon ódivatú ilyen terén, tehát anyu falazott. Legutóbb most szombaton voltunk a haverokkal, és a buli végeztével még beszélgettünk egy kicsit. Én a földön ültem, mert fáradt voltam. Egyszercsak hív anya, hogy valaki felhívta a nevelőapám, hogy én részegen fekszek az árokban!!!!! O.O Mikor nem is. Jött ki elém kocsival, hogy hazacipeljen. Oltári botrány lett, hisz kiderült, hogy bulizni járok. Úgy tudja, hogy szöktem, mert nem akartam anyámat belekeverni, mert akk őt is lecseszte volna. De most nem mehetek sehova, nem jöhet hozzám senki, nem használhatok semmi elektronikus cuccot, tehát eltiltott mindentől. Nem bírom ki! Nem tudom mit tegyek. El akarok menni innen, de nincs hova, de már öngyilkosságra is gondoltam. Már most kezdek bekattanni. Nem veheti el tőlem a bulikat, és a barátaimat. :( Megpusztulok. Mit tehetnék?
2009. júl. 6. 05:33
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Utolsó előttinek: Nem az volt a bajom, hogy nem engednek bulizni, hanem az, hogy MINDENTŐl el lettem tiltva, ami fontos. Képzeld el a legfontosabb dolgot az életedben, és azt, hogy elveszik tőled. Milyen érzés? És 15 évesen milyen bajom legyen? Számla meg gyereknevelés?
2009. júl. 13. 16:57
 22/31 anonim ***** válasza:
52%
Annyira utálom az ilyen "depis vagyok mert nem halgathatom az MP3-at" tipusúakat. Megis érdemled ha ez miatt öngyilkos leszel. Okozzál csak mégtöbb fájdalmat a szüleidnek, persze. A magadfajta idióták miatt van ez az egész ország tele hülyékkel.
2009. júl. 16. 00:19
 23/31 anonim ***** válasza:
59%
Utolsó vagyok. És még annyit, hogy nem véletlenül írtad ezt a kérdést a "Problémás gyerekek" menühöz, mert te is egy nagy probléma vagy.
2009. júl. 16. 00:21
 24/31 anonim ***** válasza:
52%

Én csak annyit szólnék hozzá, hogy neked halvány lila gőzöd nincs arról, hogy milyen az, ha pokol az életed.

Egy 15 évesnek is lehetne ennél 1000x nagyobb baja.

Nem biztos, h Apud ódivatú, hogy nem enged bulizni, hanem szeret téged és félt, mert ebben a rohadt világban már nem tud az ember nyugodtan élni, ha tudja, hogy a gyereke nincs otthon. Főleg már meg se bízik benned, amiért hazudoztál neki. Mit akarsz még? Örülj, h nem vert állba úgy, h megbolondulj. Az enyém már ezt tette volna.

2009. júl. 16. 22:49
 25/31 anonim ***** válasza:
Ma hogy vagy?
2009. júl. 17. 20:33
 26/31 A kérdező kommentje:
Ma jól. Azóta már rendeződött sok minden. Újra megvan a szabadságom. :)
2009. júl. 17. 22:55
 27/31 anonim ***** válasza:
77%

Komolyan mondom keress fel egy pszichológust minél előbb!!

Te tipikusan az az eset vagy, mint az a srác aki a napokban a vonattal üttette el magát,mert rá mertek kiabálni, hogy ugyan már ne gyújtsa fel az iskolát a többi emberkével együtt. Tök jó buli volt.Jól kiszúrt a mozdonyvezetővel egy életre, a tanáraival, barátaival, és persze a szüleivel!

Belegondolsz ilyenkor a tetteidbe, vagy tényleg ezzel harcolsz ki magadnak mindent. Hát nem hiába vagy még csak 15 éves. De ha így folytatod sokára is fogsz felnőni!!!!

2009. júl. 17. 23:47
 28/31 anonim válasza:
65%
szerintem békén kéne hagyni szegény csajt nem tudjátok felfogni hogy neki most ez a fontos? ráadásul mindenkivel haragban állni, egyedül lenni... nem irigylem, főleg hogy itt a "főzés mosás takarítás" témája is felmerült... szerintetek ettől jobban érzi magát? :S
2009. júl. 21. 21:14
 29/31 anonim válasza:
58%

Azoknak, akik azért alázzák, mert számukra lényegtelen dolog fontos neki...

"Egyszer nem volt cipőm. Aztán láttam egy láb nélküli embert. De ettől még nem lett cipőm!"

2009. júl. 24. 01:29
 30/31 anonim válasza:
42%
Semmilyen elektroniuk dolog? Miről irsz?
2009. aug. 3. 01:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!