Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy juthatnék ki? Bezártak,...

Hogy juthatnék ki? Bezártak, segítség!

Figyelt kérdés

Szóval...

tegnap dél körül érkeztem meg édesanyámékhoz, mivel anya születésnapját tartottuk volna tegnap délután... de esett, úgyhogy elmaradt a sütögetés...

A probléma a következő:

Anyum elment dolgozni reggel hatkor... én 8 körül keltem és mostanra kezdek pánikolni, ugyanis a telefonom meghalt (fel van töltve de nem lehet bekapcsolni), msnen nem érek el senkit, és NINCS LAKÁSKULCSOM!!! Ergo nem tudok kijutni, viszont nem tudom, hogy anyum mikor végez a munkahelyén, szóval az is lehet, hogy itt maradok estig O.O

Az első emeletre vagyok bezárva jelenleg... a lakásban összesen 5 ablak van, ebből négy bukó.

SEGÍTSÉÉÉÉÉG!!!!

2010. szept. 5. 13:15
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
...és az egyetlen normális ablak beragadt, nem tudom kinyitni O.O
2010. szept. 5. 13:18
 2/20 anonim ***** válasza:
KAMU
2010. szept. 5. 13:21
 3/20 A kérdező kommentje:
Háttő... jó lenne, de az az igazság, hogy nem az :S Szerinted komolyan nincs jobb dolgom, mint ilyen baromságokat kiírogatni???? Lenne, nagyon szeretnék hazajutni végre, vagy minimum ki a lakásból!!!
2010. szept. 5. 13:23
 4/20 anonim ***** válasza:

Vezetékes telefon? Egyébként nem ajánlom, hogy leugorj (egy: lehet kitörnéd a nyakadat, 2: utána mihez kezdenél?)

Különben miért baj, ha nem tudsz kijutni ma estig? Már kora du van!

2010. szept. 5. 13:24
 5/20 A kérdező kommentje:
A vezetékes jó ötlet lenne, de nincs... összesen annyi, hogy nem szeretnék szürkületben vezetni, mert farkasvak vagyok...
2010. szept. 5. 13:25
 6/20 anonim válasza:
küldj anyukádnak sms-t valamelyik ingyenes netes sms küldőről.
2010. szept. 5. 13:26
 7/20 A kérdező kommentje:

Nem rossz ötlet, de amiket eddig találtam, azok nem működtek... vagy anyum nem nézi a telefonját :S

Tudnál linkelni olyat, ami 100%, hogy működik?

2010. szept. 5. 13:28
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Szuletesnapi meglepetes a Mamadnak,

es allj Neki takaritani pl.!

2010. szept. 5. 13:28
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

bármelyik voip szolgáltatónál van "trial call", amellyel bármely magyarországi vezetékes számot fel tudod hívni. Anyukádat hívd fel a munkahelyén, és beszélj vele.

voipcheap.com

voipblast.com

stb.

2010. szept. 5. 13:37
 10/20 A kérdező kommentje:
Tökéletes tisztaság van itthon, a mosogatás volt még hátra, azt megcsináltam, eltörölgettem az edényeket, mindent elpakoltam......
2010. szept. 5. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!