Hogy juthatnék ki? Bezártak, segítség!
Szóval...
tegnap dél körül érkeztem meg édesanyámékhoz, mivel anya születésnapját tartottuk volna tegnap délután... de esett, úgyhogy elmaradt a sütögetés...
A probléma a következő:
Anyum elment dolgozni reggel hatkor... én 8 körül keltem és mostanra kezdek pánikolni, ugyanis a telefonom meghalt (fel van töltve de nem lehet bekapcsolni), msnen nem érek el senkit, és NINCS LAKÁSKULCSOM!!! Ergo nem tudok kijutni, viszont nem tudom, hogy anyum mikor végez a munkahelyén, szóval az is lehet, hogy itt maradok estig O.O
Az első emeletre vagyok bezárva jelenleg... a lakásban összesen 5 ablak van, ebből négy bukó.
SEGÍTSÉÉÉÉÉG!!!!
Vezetékes telefon? Egyébként nem ajánlom, hogy leugorj (egy: lehet kitörnéd a nyakadat, 2: utána mihez kezdenél?)
Különben miért baj, ha nem tudsz kijutni ma estig? Már kora du van!
Nem rossz ötlet, de amiket eddig találtam, azok nem működtek... vagy anyum nem nézi a telefonját :S
Tudnál linkelni olyat, ami 100%, hogy működik?
Szuletesnapi meglepetes a Mamadnak,
es allj Neki takaritani pl.!
bármelyik voip szolgáltatónál van "trial call", amellyel bármely magyarországi vezetékes számot fel tudod hívni. Anyukádat hívd fel a munkahelyén, és beszélj vele.
voipcheap.com
voipblast.com
stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!