Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Segítség! Pokollá vállt az...

Segítség! Pokollá vállt az életem! Hogy juthatnék ki innen?

Figyelt kérdés
Eddig anyukám tudtával jártam discoba, nevelőapám nem tudta, mert nagyon ódivatú ilyen terén, tehát anyu falazott. Legutóbb most szombaton voltunk a haverokkal, és a buli végeztével még beszélgettünk egy kicsit. Én a földön ültem, mert fáradt voltam. Egyszercsak hív anya, hogy valaki felhívta a nevelőapám, hogy én részegen fekszek az árokban!!!!! O.O Mikor nem is. Jött ki elém kocsival, hogy hazacipeljen. Oltári botrány lett, hisz kiderült, hogy bulizni járok. Úgy tudja, hogy szöktem, mert nem akartam anyámat belekeverni, mert akk őt is lecseszte volna. De most nem mehetek sehova, nem jöhet hozzám senki, nem használhatok semmi elektronikus cuccot, tehát eltiltott mindentől. Nem bírom ki! Nem tudom mit tegyek. El akarok menni innen, de nincs hova, de már öngyilkosságra is gondoltam. Már most kezdek bekattanni. Nem veheti el tőlem a bulikat, és a barátaimat. :( Megpusztulok. Mit tehetnék?
2009. júl. 6. 05:33
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
76%

Az a baj,hogy erről nem csak a kérdező tehet.

Lenne egy kérdésem ha eltiltott mindentől,hogy tudtad ezt a kérdést feltenni ? Na mindegy.

Lényeg:Apud ideges hisz Ő felel érted valami bajod lesz a buliban tényleg alkoholt fogyasztasz és bajod esik a szüleidet fogják lecsukni.És érthető,hogy saját lányának tekint és nem akarja,hogy bajba kerülj megakar védeni és ő nem tudja,hogy a mai fiatalok ilyenek fél,hogy esetleg leitatnak aztán meg valaki "felcsinál" aztán neadj isten terhes leszel annyi gond lehet az éjszakába nem is hiszed mondod,hogy te nem iszol meg ilyenek,de fene tudja,hogy fog alakulni az éjszakád vagy esetleg egy szatír vagy egy pedofil vagy akárki elrabol este vagy kinézz téged/titeket ahogy este mész/mentek haza és még mondhatnám mennyi minden van de ezt majd akkor érted meg mikor lesz egy lányod és 15 évesen buliba fog járni Te meg semmit nem tudsz róla,hogy mi történik veled.Én személy szerint anyukádat hibáztatom a legjobban ,hogy elenged és még hazudik is főleg disboba hihetetlen és nem a kérdezőt kell hibáztatni,mit tehetsz?Pihentesd a bulit egy picit segíts otthon utána menj el (napközbe) a barátaiddal sétálni vagy ilyesmi időbe megbeszélt időpontra hazaérsz és segítesz de most nehéz lesz visszanyerni a nevelőapukád bizalmát és kedves volt tőled,hogy nem mártottad be anyudat,de anyukád semmit se csinált mikor ellettél tiltva mindentől?MIvel Ő a hunyó az egészben.

13/Lány vagyok fiatalabb nálad,de fogadd meg a tanácsomat tudom én így kivülálló ként könnyebben beszélek,de próbáld maagd kivülállóként tekinteni és úgy gondold át sokkal mássabb lesz az egész.Tanulsz még egyébként?Mert most ballagtál el vagy már elballagtál?Tudod mileszel?Jó tanuló vagy vagy csak a buliknak meg a haveroknak élsz?

2009. júl. 7. 13:51
 12/31 anonim ***** válasza:
Kicsit hisztizel de majd lecsillapodc és közösen kitaláltok jó megoldást KÍTARTÁST!
2009. júl. 7. 20:21
 13/31 anonim válasza:
37%

én csak azt nem értem hogy mi az isten köze van a nevelő apádnak az életedhez??

semmi vér nem köt hozzá.anyukádnak kell minden döntést meghoznia, hiszen ő a szülő.többször hallottam már hogy egy lányt a nevelőapja ver.semmi köze sincs ahhoz hogy anyukád hogy nevel.nekem is volt 2 évig nevelőapám, és anyu nem hagyta hogy beleszóljon a nevelésbe.ha megpróbált ilyesmit tenni akkor anya megkérte arra hogy ne szóljon bele hiszen ez csakis az ő dolga, és apukádé.(persze nálunk más volt a helyzet hiszen a szüleim nem elváltak hanem apukám elhunyt.)

2009. júl. 9. 23:08
 14/31 anonim ***** válasza:
57%

Mi az,hogy nincs hozzá köze?Egy háztartásban élnek.Na ha én ilyet mondtam volna a nevelőapámnak,hogy nem köt hozzád vér,meg semmi közöd...azt hiszem csomagolhattam volna.Azért jár dolgozni,hogy megvegyen mindent a valagad alá.Ti jó dolgotokban már nem tudjátok min hisztizzetek!Tudjátok mik vagytok így?Nyűg a család nyakán!

Öngyilkosság?Ha ilyen piti dolgokat nem tudsz normálisan kezelni,mi lesz veled később,amikor anyuci,apuci már nem nyalja ki a s.gged?Ezek szerint azt a kort meg sem éred...

2009. júl. 10. 06:15
 15/31 anonim ***** válasza:
56%
Amellett meg örülj,hogy nevelőfaterod elfogadta anyádat egy ilyen hisztis p.csa gyerekkel.Sok pasi fordítana neki így hátat...és még dolgozzon is rád...tudod ki csinálná
2009. júl. 10. 13:02
 16/31 anonim ***** válasza:
67%
Aki öngyilkosságra gondol,vagy esetleg meg is teszi én azt gyenge embernek tekintem és meg is érdemli.Attol még a problémák nem oldodnak meg,inkább csak menekül előle,nem beszélve arrol,hogy leginkább a körülötte lévőknek árt vele a legtöbbet. Hisz aki meghal annak már semmi nem fáj,de a család egy életen át hordozza magával a miértet és a fájdalmat.Én ezt részedről inkább támadásnak érzelmi zsarolásnak tekintem,te se gondolod komolyan csak szerintem igy szeretnéd magadra hivni a családod figyelmét. Én is voltam 15 éves voltak hiszis rohamaim kinek nem:) De hidd el a szüleid csak ovni akarnak.Bár ezt most tudom elég nehéz elhinni,de gondolj csak bele ha majd neked lesznek gyermekeid te erre,hogy fogsz reagálni.Hisz annyi rosszat lehet hallani a mai világba. Nekem 2 kislányom van és bele gondoltam,hogy 10 év és ők is probálkozni fognak. Nevelőapudnak meg szerintem köszönd meg,hogy ennyit foglalkozik veled,mert ez csak azt mutatja,hogy a gyermekének tekint. Sajnos sok esetbe a saját apa ugyszolván leszarja a gyerekét. Értetek dolgozik,hogy megteremtsen mindent számotokra és ezért szerintem csak hálás lehetnél.Probálj velük beszélgetni és kompromisszumot kötni,biztos van valami köztes megoldás.
2009. júl. 10. 19:51
 17/31 anonim ***** válasza:
66%

nevelőapádnak igenis sok köze van ahhoz,hogy éppen hol vagy,és mit csinálsz..

amúgy is.. 15 évesen nem a diszkóba kéne a p*csádat rázni..

megértem,hogy kiakadt,és eltiltott..

viseld el,ezvan. majd egyszer felnősz..

addig is segíts inkább anyádnak..biztos van elég baja..

2009. júl. 11. 11:29
 18/31 anonim válasza:
24%

Vidd túlzásba a büntetést. Én gyerekként azzal kergettem őrületbe a szüleimet, hogy ha eltiltottak valamitől, akkor szépen bezárkóztam magamba és nem foglalkoztam se a dolog hiányával, se velük.

És mivel tökéletesen elzárkóztam tőlük, így esélyük se volt eljátszani, hogy "megbocsájtanak", meg "most már ilyen meg olyan feltételekkel lehet", mert lesz..tam és punnyadtam tovább, őket kizárva az életemből.

A büntetés a büntető szempontjából akkor éri el a célját, ha a megbüntetettre hat! Ha a megbüntetett sztoikus nyugalommal mond le bármiről, akkor maga a büntetés cselekedete válik a büntető szempontjából céltalanná és hatástalanná.

Az meg külön gáz, hogy egy anya nem áll a lánya mellé és mondja azt, hogy én engedtem el, és akkor mi van?

2009. júl. 13. 13:13
 19/31 anonim ***** válasza:
66%
Neked tényleg ez a legnagyobb problémád, hogy nem tudsz elmenni szórakozni, mert eltiltottak?! Te jó ég! Emiatt öngyilkos lenni???? Elment az eszed????? Jézusom!!! Akkor mi lesz veled később, mikor valódi problémák jönnek elő? Örülj, hogy van, ki féltsen téged, és van ki vigyázzon rád! Összetehetnéd a két kezed, hogy aggdonak érted!
2009. júl. 13. 15:52
 20/31 anonim ***** válasza:
55%
13:13-as!Te jó nagy eszű vagy!Azt tanácsolod egy gyereknek,hogy zárja ki a szüleit az életéből!Te is jó firma gyerek lehetsz!Szégyelld magad!
2009. júl. 13. 16:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!