Segítség! Pokollá vállt az életem! Hogy juthatnék ki innen?
Az a baj,hogy erről nem csak a kérdező tehet.
Lenne egy kérdésem ha eltiltott mindentől,hogy tudtad ezt a kérdést feltenni ? Na mindegy.
Lényeg:Apud ideges hisz Ő felel érted valami bajod lesz a buliban tényleg alkoholt fogyasztasz és bajod esik a szüleidet fogják lecsukni.És érthető,hogy saját lányának tekint és nem akarja,hogy bajba kerülj megakar védeni és ő nem tudja,hogy a mai fiatalok ilyenek fél,hogy esetleg leitatnak aztán meg valaki "felcsinál" aztán neadj isten terhes leszel annyi gond lehet az éjszakába nem is hiszed mondod,hogy te nem iszol meg ilyenek,de fene tudja,hogy fog alakulni az éjszakád vagy esetleg egy szatír vagy egy pedofil vagy akárki elrabol este vagy kinézz téged/titeket ahogy este mész/mentek haza és még mondhatnám mennyi minden van de ezt majd akkor érted meg mikor lesz egy lányod és 15 évesen buliba fog járni Te meg semmit nem tudsz róla,hogy mi történik veled.Én személy szerint anyukádat hibáztatom a legjobban ,hogy elenged és még hazudik is főleg disboba hihetetlen és nem a kérdezőt kell hibáztatni,mit tehetsz?Pihentesd a bulit egy picit segíts otthon utána menj el (napközbe) a barátaiddal sétálni vagy ilyesmi időbe megbeszélt időpontra hazaérsz és segítesz de most nehéz lesz visszanyerni a nevelőapukád bizalmát és kedves volt tőled,hogy nem mártottad be anyudat,de anyukád semmit se csinált mikor ellettél tiltva mindentől?MIvel Ő a hunyó az egészben.
13/Lány vagyok fiatalabb nálad,de fogadd meg a tanácsomat tudom én így kivülálló ként könnyebben beszélek,de próbáld maagd kivülállóként tekinteni és úgy gondold át sokkal mássabb lesz az egész.Tanulsz még egyébként?Mert most ballagtál el vagy már elballagtál?Tudod mileszel?Jó tanuló vagy vagy csak a buliknak meg a haveroknak élsz?
én csak azt nem értem hogy mi az isten köze van a nevelő apádnak az életedhez??
semmi vér nem köt hozzá.anyukádnak kell minden döntést meghoznia, hiszen ő a szülő.többször hallottam már hogy egy lányt a nevelőapja ver.semmi köze sincs ahhoz hogy anyukád hogy nevel.nekem is volt 2 évig nevelőapám, és anyu nem hagyta hogy beleszóljon a nevelésbe.ha megpróbált ilyesmit tenni akkor anya megkérte arra hogy ne szóljon bele hiszen ez csakis az ő dolga, és apukádé.(persze nálunk más volt a helyzet hiszen a szüleim nem elváltak hanem apukám elhunyt.)
Mi az,hogy nincs hozzá köze?Egy háztartásban élnek.Na ha én ilyet mondtam volna a nevelőapámnak,hogy nem köt hozzád vér,meg semmi közöd...azt hiszem csomagolhattam volna.Azért jár dolgozni,hogy megvegyen mindent a valagad alá.Ti jó dolgotokban már nem tudjátok min hisztizzetek!Tudjátok mik vagytok így?Nyűg a család nyakán!
Öngyilkosság?Ha ilyen piti dolgokat nem tudsz normálisan kezelni,mi lesz veled később,amikor anyuci,apuci már nem nyalja ki a s.gged?Ezek szerint azt a kort meg sem éred...
nevelőapádnak igenis sok köze van ahhoz,hogy éppen hol vagy,és mit csinálsz..
amúgy is.. 15 évesen nem a diszkóba kéne a p*csádat rázni..
megértem,hogy kiakadt,és eltiltott..
viseld el,ezvan. majd egyszer felnősz..
addig is segíts inkább anyádnak..biztos van elég baja..
Vidd túlzásba a büntetést. Én gyerekként azzal kergettem őrületbe a szüleimet, hogy ha eltiltottak valamitől, akkor szépen bezárkóztam magamba és nem foglalkoztam se a dolog hiányával, se velük.
És mivel tökéletesen elzárkóztam tőlük, így esélyük se volt eljátszani, hogy "megbocsájtanak", meg "most már ilyen meg olyan feltételekkel lehet", mert lesz..tam és punnyadtam tovább, őket kizárva az életemből.
A büntetés a büntető szempontjából akkor éri el a célját, ha a megbüntetettre hat! Ha a megbüntetett sztoikus nyugalommal mond le bármiről, akkor maga a büntetés cselekedete válik a büntető szempontjából céltalanná és hatástalanná.
Az meg külön gáz, hogy egy anya nem áll a lánya mellé és mondja azt, hogy én engedtem el, és akkor mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!