Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mi a legnehezebb és legidegölő...

Mi a legnehezebb és legidegölőbb helyzet a gyermeknevelésben?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, hogy mikor már egy nagyon türelmes anyukánál is elszakad a cérna és bizony odasóz a gyerek kézfejére. Tudnátok ilyen példát írni (ami meg történt veletek)?
2012. jan. 9. 12:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Engem mostanában az elalvással akaszt ki. Ha nem vagyok vele, nem alszik el, csak sír, ha ottvagyok vele és úgy alszik el, akkor éjjel, ahányszor megéber, annyiszor sír, mert keres, pedig mindig elmondom, hogy ha elalszik, akkor én is megyek aludni. De azért a harmadik-negyedik ilyen éjszakán legszívesebben rásóznék a fenekére, mivel napközben dolgozok, és elég fáradt vagyok.
2012. jan. 10. 12:20
 12/15 A kérdező kommentje:
Driennke: Hány éves a gyermek?
2012. jan. 10. 12:54
 13/15 anonim ***** válasza:
a mai nap ilyen volt, amikor elkezd rugdosni dobalozni a gyerek, szetszorja a pelenkat a zacskobol, vegignezi amig visszateszem, elmondom h nem szabad, es erre ujra szetszorja 5 perc mulva, aztan nem hajlando ebedelni es kozben folyamatosan sikit. szoval nalam majdnem elszakadt a cerna, es nagyon rakiabaltam, bezavartam a szobajaba aludni, szerencsere elaludt, de nem tudom mi lett volna ha meg az alvassal is cirkuszol. utana bevettem egy magnezium sandozt.
2012. jan. 10. 13:43
 14/15 anonim ***** válasza:
Mikor toporzékolós hisztit vág le, mikor nem alszik semmit napközben (16 hós), mikor éjjel felébred 5-ször, mert elhagyta a cumiját (kidobja az ágyából félálomban, majd keresi), mikor az utcán elrohan(na), mikor nem bírom átpelusozni, mert annyira rúgkapál, mikor hasonrúg (öltötetés, pelusozás közben, pedig benne van a kistesója). Általában akkor vagyok türelmes, ha picit el tudok szabadulni tőle, ilyenkor nincs semmi konfliktus köztünk. Ha naponta 4 órát különtöltenénk, azt hiszem nem is piszkálnánk egymást.. :)
2012. jan. 10. 13:53
 15/15 anonim ***** válasza:

Minden kornak más és más ilyen helyzete van.

Pici korban bár nem kapnak ki, de idegölő, hogy nem akar enni, sír, és látszólag már ki van szolgálva, és mégis csak sír, a tehetetlenség, és tudatlanság, hogy miért van ez, és meddig fog tartani kimerítő.

Mi most a falnak is beszélhetnék korszakban vagyunk, és igen kimerítő tud lenni, mikor napjában néhányszor csak meg kell kérjem valamire, menj mosakodni, öltözz fel, és mindent sokszor kell kérni de a többedjére már kiabálok. Mármint egy nap már a 4. dolgot kérem mondjuk, és azt is 8-adjára mondom, ekkor már elszakad a cérna.

2012. jan. 16. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!