Van itt olyan anyuka rajtam kívül, akinek nem segít a férje a gyermeknevelésben?
peersze hogy van!
az enyem segit.
3 honapos a lanykank.
Pelenkazik ha megkerem, mindig egyutt furdetunk, bofiztet, altat, seteltat... barmit, persze amikor itthon van.
Amellett takarit, elmosogat, keszit kajat, na persze erossen igenyli ezek utan a dicseretet.
Egy hianyossaga van...nincs hajtasija...ugyhogy o ul hatul a babaval a kocsiban. De igy is jo.
Biztos van valami mélyebb oka az indokának. Próbáld meg egy nyugodt este megbeszélni vele, amikor babóca alszik.
Szerencsére az én férjem is dolgozik, de mindenből kiveszi a részét, amikor hazaér (pl. ő eteti este, közös a fürcsi), és nem teherként fogja fel, hanem egy család vagyunk.
Esetleg próbáld meg a pároddal megértetni, hogy ilyenkor van lehetőségetek közös programra, és a baba is élvezni fogja. Egyébként kimarad a felcseperedésből, és azt utólag nem tudja pótolni.
Nem vagy egyedül.
Nálunk a fö a számítógép.Ugyan ez a szöveg:)
Kitarás.Elöbb utóbb könnyebb lessz.
Nekem sencsen senki.Külföldön e´lünk,a szüleim 1000km re laknak.Anyósomékkal ritkán találkozunk.Ök 50km re laknak. a férjem egész nap dolgozik,aztán este TRAVIAN!!!!!
csak ketten vagyunk egész nap.
Menyi idös a babád??
A lányom 13 hónapos lessz.
Ha gondolod írj privit.
Szia!
Nekem sem segít a párom a pici ellátásában. Fürdetni nem mer, pelenkázni nem akar, szoptatni meg nem tud. :-)
De nagyon jól eljátszanak együtt. Nekem ez is elég egyenlőre, majd ha nagyobb lesz a Kiscsávó (most 5 hós), akkor szerintem apa is jobban tud majd vele mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!