Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mi indokolhat nálad egy...

Mi indokolhat nálad egy kézelverést egy 3 éves gyermeknél?

Figyelt kérdés
2011. júl. 22. 19:08
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
pl: ha olyanhoz nyúl,v. olyan dolgot piszkál ami esetleg ránézve is veszélyes.vagy direkt fájdalmat okoz nekem vagy másnak.Ilyenkor nem rögtön folyamodok ehez,hanem 2-3szor szólok és "rácsapok" a kezére.de mielőtt még mindenki a szívéhez kapna,hogy milyen rossz anya vagyok,csak jelezném,hogy nem akkorát,hogy fájdalmat okozzon neki..!
2011. júl. 22. 19:14
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem ért a szép szóból,és olyanhoz nyúl,ami veszélyes,akkor ráütök a kezére. Nem akkorát,hogy meglátsszon a nyoma.
2011. júl. 22. 19:15
 3/22 anonim ***** válasza:
61%

szerintem egy ekkora gyereket már máshogy kell büntetni, mert a verés nem használ. Játékelvétellel, szobába küldéssel, kedvenc program elmaradásával, tetteinek következményével.

Mikor kisebb volt és azt hitte, vicces, hogy a konnektort piszkálja meg üti a tévét, akkor rácsaptam a kezére, mert csak kinevetett. Vagy mikor nem akarta megérteni, hogy nem úgy viselkedünk, ahogy ő csinálja.

2011. júl. 22. 19:36
 4/22 A kérdező kommentje:
jajj ne is mondd kedves utolsó...amikor ütögeti a drága tv képernyőjét és félős, hogy végképp tönkre is teszi, na az valóban roppant idegtépő és kellemetlen szituáció!
2011. júl. 22. 20:16
 5/22 A kérdező kommentje:
Ilyen tv ütegetős esteben indokolt egy erősebb kézfejre csapás szerintetek?
2011. júl. 22. 20:18
 6/22 anonim válasza:
67%
HA VESZÉLYES DOLGOKAT FOGDOS PL.TÉLEN BELENYÚLNA A KONVEKTORBA BELENYÚLNA A KONNEKTORBA ILYESMI!MERT HA RÁVÁGSZ A KEZÉRE TUDNI FOGJA HOGY AZT NEM SZABAD REMÉLEM SEGÍTETTEM VALAMIIT
2011. júl. 23. 07:28
 7/22 anonim válasza:
57%
A TV ESETBEN INDOKOLT PERSZE
2011. júl. 23. 07:28
 8/22 anonim ***** válasza:

Eddig kb. 5-ször kapott a kezére. Kicsi korában azért, mert nem volt hajlandó megérteni, hogy ne bántsa a villanytűzhely gombjait, mert veszélyes. Nagyon féltettem, mert egy pillanat alatt eltekerte őket, elég volt csak hátat fordítanom, és sokszor úgy működött a tűzhely, hogy észre sem vettem:S

Most, hogy már hároméves nagyfiú, sok érdekes dolgot tanul a böcsiben:S Ritkán azzal próbálkozik, hogy ha nem lehet valamit, akkor megüt engem. Többször szólok neki, hogy nem szabad, mert fáj, és én sem bántom őt. Viszont volt úgy, hogy már tizedszer vágott oda:( Ekkor elszakad a cérna:(Eddig kétszer kapott a kezére ezért.

2011. júl. 23. 18:09
 9/22 anonim ***** válasza:
0%
azért ne ess túlzásba kedves kérdező.elég cickus megjegyzéseid és a kérdésed se normális.
2011. júl. 24. 12:31
 10/22 anonim ***** válasza:
Tévénél indokolt, főleg ha előtte többször is figyelmezetted, esetleg büntit is kapott már érte, tehát pontosan tudja, hogy ez tilos.
2011. júl. 25. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!