Mi indokolhat nálad egy kézelverést egy 3 éves gyermeknél?
szerintem egy ekkora gyereket már máshogy kell büntetni, mert a verés nem használ. Játékelvétellel, szobába küldéssel, kedvenc program elmaradásával, tetteinek következményével.
Mikor kisebb volt és azt hitte, vicces, hogy a konnektort piszkálja meg üti a tévét, akkor rácsaptam a kezére, mert csak kinevetett. Vagy mikor nem akarta megérteni, hogy nem úgy viselkedünk, ahogy ő csinálja.
Eddig kb. 5-ször kapott a kezére. Kicsi korában azért, mert nem volt hajlandó megérteni, hogy ne bántsa a villanytűzhely gombjait, mert veszélyes. Nagyon féltettem, mert egy pillanat alatt eltekerte őket, elég volt csak hátat fordítanom, és sokszor úgy működött a tűzhely, hogy észre sem vettem:S
Most, hogy már hároméves nagyfiú, sok érdekes dolgot tanul a böcsiben:S Ritkán azzal próbálkozik, hogy ha nem lehet valamit, akkor megüt engem. Többször szólok neki, hogy nem szabad, mert fáj, és én sem bántom őt. Viszont volt úgy, hogy már tizedszer vágott oda:( Ekkor elszakad a cérna:(Eddig kétszer kapott a kezére ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!