Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Lehet lelki baj a nem-evés?

Lehet lelki baj a nem-evés?

Figyelt kérdés

2,5 éves a kisfiam és elképesztően rossz evő. Szinte semmit nem eszik meg és ebből kifolyólag nagyon vékony is, az immunrendszere 0, folyton beteg. Bölcsibe jár már majdnem egy éve, mert az édesapja elhagyott minket mikor másfél éves volt. Mivel dolgoznom "kell" (nem büdös a munka, nem így írom...), s nem érek oda érte a bölcsibe, Anyuék szokták elhozni. Most olyan betegsége van, hogy tele a szája herpesszel és a torka aftával, így aztán semmit nem eszik, s az orvos azt mondta, egész család kellene neki, meg hogy Anyuka legyen vele, s ne a nagyszülők mindig.. De hát melyik ujjam harapjam? Dolgozni muszáj, mert akkor azért nem fog enni, mert nem lesz mit, ha nem lesz aki eltartsa, a munkám olyan, hogy nem érek oda a bölcsibe érte, s az apja sem fog visszajönni...

Hogyan vegyem rá, hogy egyen?

2011. jún. 30. 11:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az én 2.5 évesem sem eszik.Még nincs 10 kg./bár én és az apja is kicsik vagyunk.Én 32 évesen 2 gyerek után 49 kg vagyok/Nem hajlandó semmilyen ételt megenni,amit nem tud a kezébe fogni.Kivéve a joghurtokat.Már ki vagyok tőle akadva,hogy még nem evett levest,tésztát,krumplipürét,stb-t.

Szerintem se aggódj,majd ha nagyobb lesz,enni fog.

2011. júl. 9. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!