Megesett már veled, hogy nagyobbat csaptál a gyerkőcöd kezére mint akartad és meglátszott a nyoma?
Jaj de rosszul vagyok a szentanyaktol glorival a fejuk felett....Szivesen talkoznek eloben a gyerekevel annak aki, csak SZEP szoval es elmagyarazassal nevelte a gyereket....
Hol marad az esszeru neveles, amit nem szabad, nem szabad es ha valami olyat csinalsz bizony annak rossz vege lesz, ez lehet popsira csapas vagy csak egy pofon ( itt nem azt ertem hogy a csecsemodet pofozd fel) de egy neveletlen tinedzsernek neha az a legjobb modszer.)
Ha szereted a gyerekedet es azt ki is mutatod iranta, fordulhat hozzad bizalommal es tamasza vagymindenben, akkor a egy egy pofont sokkal jobban fog ertekelni toled, mert tisztelni fog es erteni hogy azt miert kapta.Nem fog benne lelki serulest okozni max megerti es nem felejti el hogy mi az amit anno rosszul csinalt.
A mai fiatalsag 80 szazaleka semmirekllo nyegle es tiszteletlen .... ez mind a sok idiota uj elv meg hasonlo baromsagok eredmenye.....mindenkinek joga van mindenhez a gyereknek meg foleg (na ez a legnagyobb baromsag)
Én úgy gondolom, hogy néha nem árt 1-2 pofon. Nekem ha lesz gyerekem, akkor jó pár év múlva, viszont itt a hugom, aki olyan tiszteletlen és pofátlan anyával és a nagymamánkkal, hogy anya helyében néha tiszta erőből pofonvágnám. Anya viszont nem akarja megütni. Kisebb korunkban néha kaptunk tőle, de sosem nagyot, tehát nem maradt nyoma 1-2 percnél tovább.
A hugom (akit egyébként szeretek, csak néha úgy gondolom, hogy sírba visz), folyamatosan úgy beszél a családtagokkal, mint a férgekkel, kivéve ha kell neki valami. Egyébként 14 éves. Szóval ő aztán megérdemelne 1-2 anyai pofont, mert vissza kellene fogni magát.
17/L
Én 15 éves lány vagyok, engem már ütött meg sok mindenki, szülőktől kezdve nagyszülőkön át osztálytársakig. Amikor apa megvert (az verés volt, be is pisiltem, 6 éves koromban) akkor úgy éreztem hogy nem érdemeltem meg, mert anyáék kiabáltak, nekem meg ott kellett ülnöm és ennem a tökfőzeléket, és elkezdtem sírni, apa meg ideges volt és jól elvert, maradt is nyoma, de mikor megkérdezték az oviba, azt hazudtam, hogy elestem. Onnantól kezdve akár szép, akár nem szép, én nem tudtam őt tisztelni-
Viszont mikor mamám ütött meg 11 éves koromban (majdnem kiléptem a vonat elé, ő meg jól megcsapott egy állomásnyi ember előtt) csak még jobban szerettem, mert tudtam, hogy nem passzióból ütött meg, hanem mert nagyon szeret, és megijedt. Osztálytársaknak (elég gánya helyen jártam alsóba) meg akkorákat adtam vissza, hogy a fal adta a másikat.
Amire ki akartam lyukadni az az, hogy mondjuk egy óvodás gyerek nem olyan hülye mint amilyennek sokan hiszik, és könnyen ki tudja játszani a szülőket (én is írhatnék most sokat, de nem vagyok rá büszke, meg félek, hogy felismernek)
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:12
Azért ütött meg mert megijedt?Hát ez nagyon vicces!Remélem te sem gondolod ezt komolyan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!