2 éves gyerkőcöd mennyit alszik?
Mennyit alszik délben?És este?
Én kezdek kipurcanni, van fél 9 mire elalszik és fél 6 kor már kukorékol :( max 9-jobb esetben 10 órát alszik :(
3 napom van a tesó születéséig és nekem nem elég ez a 9 óra alvás :(
2 éves fiam egész nap pörög, pancsol, szerel, mindenben segít, viszont ha egyszer elalszik akkor zavartalan az álma :) nem kell éjszakázni.
Megvannak a rutin is, vacsi+tejcsi üvegből majd 7 kor fürdés, jóéjtpuszi aztán ritkán 8 kor elaszik, de sokszor van hogy csak későn :( sokat foglalkozunk vele, megvan a levezetés is, hoyg este már ne pörögjön fel.
Délben ebéd után ugyan ez :( délben kb 2 órát alszik, lehet ez a baj?sok lenne neki?
nálatok hogy van?
Szia
Kislányom este 10 körül alszik el és úgy alszik olyan 7-1/2 8-ig.
Hiába viszem el előbb aludni,nem alszik el...,így maradt az ilyen késői alvás..,de legalább nem 6-kor kelt fel:)
Délutáni alvása olyan 12-1/2 1 körültől kezdődik és van hogy 1.5 órát,de olyan is van,hogy 3-at alszik..,de az azért ritka.Az általános az kb 2 óra.
Ismerősünknél már eléggé ritka,hogy alszik délután a 4 hónappal idősebb csajszija (az én kislányom most 2 éves és majdnem 1 hónapos) és náluk ha nem alszik délután,akkor este kb 8-9 körül alszik el,de akkor olyan 9-ig húzza is a lóbőrt...
Mostanábaan ő is kezd többet aludni délutánonként,úgyhogy nem is tudom,hogy mos thogy is van náluk...,csak érdekesség képpen írtam le,hogy olyan is van,hogy nem alszik valamelyik gyerek..és úgy jobban alszik éjjel...
Nálunk ez biztos nem válna be,mert akkor írtó hisztis lenne,ha nem tudna aludni délutánonként...
Szept.végén lesz az én fiam is 2 éves. Du. kb. fél 3-tól alszik 1, másfél órát, este fél 10-10-kor fekszik le. Reggelente 8-fél 9-kor kel, de éjszaka legalább egyszer, vagy inkább 2-szer is ébred (még mindig szopizik..).
Bocsi az offért: Utolsó, ez nagyon jó, hogy nálatok már szobatiszta a kicsi. Hogyan álltatok át a bilire? Mi is próbálkozunk vele, sokat van pelenka nélkül a nagy melegben, de sajnos csak akkor szól, ha már késő, vagy egyáltalán nem szól. Addig eljutottunk, hogy ha kakilt a pelenkába, szól, hogy cseréljük ki.
Az én 2 éves és majdnem 3 hós kislányom is 10 körül alszik el,reggel fél 8-8-ig alszik,szinte egyfolytában.Amióta leszoktattam a ciciről,jól alszik:-DDD
Délután kb.fél 2-től alszik két órát.
Sokat bosszankodtam a késői elalvásán,de most már beletörődtem,hogy neki így jó,és tul.képp nekünk is.:-D Decemberben jön az öcsike,aztán úgy is minden megváltozik-gondolom:-D
Fél 9-9 körül alszik.
Éjjel 1-2* felkel inni.
Reggel 7-8-9-ig húzza, attól függ éjjel mikor kelt.
(Ha éjjel 4-5 között ébred, akkor 8,30 után kel reggel, de ha hajnal 2 körül ébred akkor 7 után már kukorékol)
Ebéd után 2-3 (néha 3,5-4) órát alszik.
huuu latom mindenkinek keson alszanak el a gyerekek...nalunk anno fel7 kor volt furdes es 7 legkesobb fel8 kor aludt es 11-12 orakat....most nyaron annyira nem ragaszkodtunk mar a 7 orahoz,de ez az este fel9 es elalvas olyan rossz,kb 2 oram van igy pihenni este,mert fel10 re kidolok en is :(
eddig meg 7-10 ig szabadok voltunk este...bar ez betudhato annak is hogy kisagy volt,kb 3 honapja van ifjusagi agya amibol ki be lehet maszkalni :))
Kislányom 2 éves
8-kor lefekszik aludni, fél kilencre alszik, reggel olyan 7-1/2 8 körül kel fel, délután fél egytől fél háromig alszik, de a du alvás nélkül is bírja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!