Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mióta alszik gyerkőcöd nagy...

Mióta alszik gyerkőcöd nagy ágyban?

Figyelt kérdés
Fiam 2,5 éves. Külön szobában alszik, de nem akar a nagy ágyban (előre húzható egy személyes ágy) aludni. Ragaszkodik a kiságyhoz. Kényelmesen elfér benne még, ezzel nincs gond csak ősztől napközis óvodába fog járni és ott nincs már rácsos kiságy. Hogy szoktassam át?
2011. jún. 26. 14:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Az én lányom 6 éves szülinapjára kapta meg a heverőt.Addig a kiságyon aludt,át lehetet alakítani heverővé.
2011. jún. 26. 14:58
 2/16 anonim ***** válasza:

4 évesen kapott emeletes ágyat előtte egy átalakítható kiságyban aludt

ha nem akar akkor hagyd majd ha kényelmetlen lesz a másik akkor könnyebben fog menni

2011. jún. 26. 17:43
 3/16 anonim ***** válasza:
2,5 éves múlt a fiam, kb 1 hónapja kapott új ágyat. Felnőtt méretűt (90x200cm) vettünk neki, nagyon szereti az első perctől kezdve. Apával együtt szedték szét a rácsos ágyat, elköszöntünk tőle, aztán összerakták az újat. Kicsit a szobáját is átrendeztük, kidíszítettük közösen, nagyon élvezi a változást!
2011. jún. 26. 18:51
 4/16 anonim ***** válasza:

a kislányom 1,5 éves volt mikor vettünk neki nagy ágyat.Kezdettől szerette.

a kisfiam most 9 hós és mióta átraktukn nagy ágyba azóta alszik rendesen.

Egyik gyerekem sem szerette a kiságyat!

2011. jún. 26. 19:01
 5/16 anonim ***** válasza:
2.5 évesen kapta meg az ágyát.neki már kiságy fóbiája volt,irtózatos sírások voltak,éjjeli felkelések,kiakarok szállni,szinte minden éjjel 5*.igy kapott egy rendes nagy ágyat,és szépen lassan megszűnt minden probléma.
2011. jún. 29. 15:01
 6/16 anonim ***** válasza:
Az én fiam 3 évesen(idén májusban) kapott felnőtt ágyat(90x200).Imádja.Talán azért,mert tűzoltóautó formája van.Azért cseréltük le,mert csak úgy maradt meg a rácsos ágyban,hogy az egyik oldala ki volt nyitva(leszereltük a rácsot),nekem az ágy mellé volt téve egy matrac,ha kellett azon aludtam(korábban sokszor kellett).Így,ha kell,most már elférek mellette.
2011. jún. 29. 15:41
 7/16 anonim ***** válasza:
A 15.41-es vagyok.Ilyen ágya van: [link]
2011. jún. 29. 15:45
 8/16 anonim ***** válasza:
2éves és 2 hónapos volt amikor vettünk egy leesésgátlós,fenyő ágyat(pontosabban kettőt,mert majd kamaszkorukig egy szobában lesznek).a kiságyat a kistestvérének ajándékozta :)(aki ezután egy hónap múlva született)mert ő már nagyfiú!A leesésgátlót egy fél évig "használta",már leszereltük,augusztusban lesz 3 éves.
2011. jún. 29. 17:15
 9/16 anonim ***** válasza:
18 hónapos volt mikor vettünk neki egy leesésgátlós fenyőágyat.Mutasd neki ha van ismerősnél kisgyerek,hogy van neki is vagy vidd el egy boltba és nézegessétek együtt az ágyakat.Lehet,hogy egyszemélyes heverön biztonságban érezné magát mint azon a nagy ágyon.
2011. jún. 29. 17:22
 10/16 anonim ***** válasza:

Az én fiam most 25 hónapos.Tegnap szedtük szét a kiságyát és alakítottuk át ifjúsági ággyá.140X 70-es az ágy.De legurult róla éjszaka is meg délután is.Van egy nagy franciaágy még az ő szobájába,sokszor azon alszik.Arról eddig még sosem gurult le.

Nem is hiszem,hogy fog kapni másik ágyat.Inkább magunknak veszünk valami ágyazható ülőgarnitúrát, és neki meg megmarad az a kék franciaágy.

2011. jún. 29. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!