Megesett már veled, hogy nagyobbat csaptál a gyerkőcöd kezére mint akartad és meglátszott a nyoma?
Én is bevállalom, igenis rácsaptam a kezére, ha megérdemelt, de hatásos, mert mostanra ott tartunk, hogy csúnyán nézek rá és ért belőle.
Amúgy volt olyan h meglátszott(fehér érzékeny bőr), de akkor nem mutattam, hogy bánt a dolog, mert kihasználta volna. De később mikor elfelejtette nagyon megszeretgettem:)
Le lehet pontozni.
Pedig itt TÉNYLEG SENKI NEM VERI A GYEREKÉT TE PEDIG EGY IDEGBETEG SZÖRNYETEG vagy :-DDDD
BOcs, de ez a tapasztalatom itt a gyak-on.
Én is nagyon-nagyon ritkán ráverek a gyerek fenekére, kezére nem szívesen, arcra sem szívesen, de amikor felgyújtotta 4 évesen a padlószőnyeget (nem tudom hol talált gyufát) amíg pelusoztam a húgát, vagy amikor 2 évesen kimotorozott a busz elé akkor muszáj volt.
Azért nem kapott ki, amikor összerajzolta kulccsal a plazmatévét, de ha a húgában kárt tenne gondolkodás nélkül kapna egy taslit.
Mehet a lepontozás, kedves kötélidegzetű hősanyák :-p
ez a gázcsapos dolog úgy látszik érdekli a gyerekeket:D
engem is elvert a faterom mikor ugyanezt csináltam. 6 voltam, de már akkor is jogosnak tartottam
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!