Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Megesett már veled, hogy...

Megesett már veled, hogy nagyobbat csaptál a gyerkőcöd kezére mint akartad és meglátszott a nyoma?

Figyelt kérdés
2011. jún. 3. 15:13
1 2 3 4 5 6
 11/52 A kérdező kommentje:
*való
2011. jún. 3. 18:26
 12/52 anonim ***** válasza:
82%
Egyszer a kiskamasz lányomnak akkora pofont lekevertem, hogy 2 napig látszott a kezem nyoma az arcán. Egész éjjel sírtam, soha többet!!! (Heteken át hazudott, ezért kapott. És nagyon érzékeny a bőre, másnak meg se látszott volna, de ez nem mentség. Sz.rnak éreztem magam, és szégyelltem.)
2011. jún. 3. 18:32
 13/52 A kérdező kommentje:
Jó, kedves utolso hozzaszolo. Emiatt ne ostorozd magad, hiszen jogos volt a részedről.
2011. jún. 3. 18:35
 14/52 Alinaaa ***** válasza:
82%

Én is bevállalom, igenis rácsaptam a kezére, ha megérdemelt, de hatásos, mert mostanra ott tartunk, hogy csúnyán nézek rá és ért belőle.

Amúgy volt olyan h meglátszott(fehér érzékeny bőr), de akkor nem mutattam, hogy bánt a dolog, mert kihasználta volna. De később mikor elfelejtette nagyon megszeretgettem:)

Le lehet pontozni.

2011. jún. 3. 21:12
 15/52 anonim ***** válasza:
86%
Az én fiam 3 éves,de már én is csaptam a kezére.Sajnáltam,szégyelltem,de megtörtént.Azóta nálunk is elég,ha erőteljesebben szólok rá.
2011. jún. 3. 22:20
 16/52 anonim ***** válasza:
77%

Pedig itt TÉNYLEG SENKI NEM VERI A GYEREKÉT TE PEDIG EGY IDEGBETEG SZÖRNYETEG vagy :-DDDD

BOcs, de ez a tapasztalatom itt a gyak-on.

Én is nagyon-nagyon ritkán ráverek a gyerek fenekére, kezére nem szívesen, arcra sem szívesen, de amikor felgyújtotta 4 évesen a padlószőnyeget (nem tudom hol talált gyufát) amíg pelusoztam a húgát, vagy amikor 2 évesen kimotorozott a busz elé akkor muszáj volt.

Azért nem kapott ki, amikor összerajzolta kulccsal a plazmatévét, de ha a húgában kárt tenne gondolkodás nélkül kapna egy taslit.

Mehet a lepontozás, kedves kötélidegzetű hősanyák :-p

2011. jún. 4. 16:06
 17/52 A kérdező kommentje:
Azért tegyünk különbséget a közt, hogy valaki egyet a gyerek kezére sóz vagypedig elveri. Egy bama-mama fórumon írta egy anyuka, hogy úgy elverte a 3 éves kisfiú kezét, hogy az jóval később is vörös volt. Ti erről mit gondoltok? Ti vertétek már el annyira?
2011. jún. 4. 19:28
 18/52 anonim ***** válasza:
88%

ez a gázcsapos dolog úgy látszik érdekli a gyerekeket:D

engem is elvert a faterom mikor ugyanezt csináltam. 6 voltam, de már akkor is jogosnak tartottam

20f

2011. jún. 4. 19:38
 19/52 Alinaaa ***** válasza:
80%
Hát az olyan verés, ami pár óra után is megmard - szóval a szó szerinti elverés - azt nem alaklmazom. Ha komolyan csapsz a kezére, és lássa rajtad, hogy nem tréfa, ő is felfogja, hogy rosszat csinál. Nálunk pofonozás nem volt. Kézre és fenére csapás, nem annyira hogy ne tudjon járni meg fogni, csak szerintem az anya arca, és kifejezése is fontos. A vicces dá-dá-k nem használnak:)
2011. jún. 4. 20:45
 20/52 anonim ***** válasza:
76%
Van, hogy erősen ütök a fenekére, de nem látszik a nyoma órák múlva. Haragszom rá és tehetetlen dühömben csinálom, de komoly kárt azért nem akarok tenni benne...
2011. jún. 4. 23:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!