Mikkel játszik 1-1.5éves gyerkőcöd?
Szobában:
memóriajáték
kocka építőjáték
hanoi torony szerü pakolgatós játék
formabedobó
kertben:
hinta, mászóka- alacsony-
homokozás,
Kisfam masfel eves:
1 evesen nallunk a labda volt a meno meg az egymasra pakolhato poharak.
14 honapos koraban kapott egy jatek muanyag bevasarlo kosarat mianyag gyumolcsokkel, zoldsegekkel es ezeket ki be pakolta, kitolta a bevasarlokocsit a kertbe, megpakolta kovekkel, majd imet a gyumolcsokkel stb. Ezt azota is csinalja.
Ami most 18 honaposan nagy kedvenc:
Szirenazo tuzolto meg rendor autoja
Thomas kisvonat
Lego Duplo (allatkertes)
Rajz matrac amire kulombozo szines lenyomatokat lehet ranyomni vizzel. Bocsi nem tudom jobban elmagyarazni igy inkab belinekelem :)
De a kedvence az ha kimehet a kertbe szaladgalni es pakolni kedvere.
én fiam, 15 hónapos, kedvence, a tologatós lepke, labda, homokozó játékokkal, pacsálás, fp zebra, összerakos poharak, és a konyhai eszközök, ja és a könyv-könyv-könyv. Most tervezek neki venni, élethű kis műanyag állatokat, mert a szomszéd néni adott neki egy krokodilt, és az nagy kedvenc, szeret mindenen dobolni, játéktelefon, kisauto. ja és a porszívója. Ő nem szereti azokat ajátékokat amiknek erős hangja van, nem tudom miért, de fél tőlük.
off: egyik válaszolo:hol vettél olyan szőnyeget, amit belinkeltél?
Szerencsére nálunk nincs ilyen gond, leírom milyen dolgai vannak az 1 éves kislányomnak, amikkel imád játszani:
- lego duplo (állatgondozás, malacos, állatok a farmon szett)
- gumi állatkák farmos [link]
- formabedobó
- fa építőkockák (30 db-os, én építek, ő ledönti)
- minden labda (puhalabda, gumilabda, strandlabda)
- hintaboci [link] (ezt imádja, naponta többször belekéredzkedik)
- Lamaze Emily baba ( [link]
- könyvek
- fürdésnél pedig a sáros kismalacokkal szeret legjobban játszani, ha beteszed őket melegvízbe, eltűnik róluk a kosz, és visszajön, ha megszáradnak [link]
- xilofon, dob, csörgők
- sípolós tojások [link] (ezek sípolnak, ha megnyomja őket az ember, és a tojásoknak különböző formájú az aljuk, így majd formabeillesztő is lesz, ha felismeri majd a baba)
Emellett még triciklizni szeret nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!