Mikkel játszik 1-1.5éves gyerkőcöd?
A lego duplonál én azokat vettem, amik 1,5 éves kortól vannak, ez rá van írva a dobozra, és nem tudja lenyelni a darabokat az 1 éves lányom. Viszont imád játszani a figurákkal, a malacos duplo szettnél az is jó, hogy a nagypapát fel lehet ültetni a malacra, ugyanez van az állatok a farmon szettnél is, ott is fel lehet ültetni a kislány figurát a lóra, bárányra, bocira. Tök jó! Legjobb áron eddig a 222lego.hu oldalon találtam legót, most akcióban 499 Ft-ért elszállítják a pik-pak pontra a legót. A malacos szettet én is a Tesco-ban vettem, ha még nincs legója a babádnak, akkor ez a szett pont jó, hogy kipróbáld, nem is kerül sokba.
A sáros kismalacokat és a gumiállatkákat online rendeltem az amazon.co.uk-n, szállítanak Magyarországra is, de ha google-be beírod, hogy "Alex sáros kismalacok", akkor kiadja, hogy itthon hol lehet kapni.
Most láttam h ezek a malackák vannak a brendonban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!