Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Ha odacsapsz egyet a gyereknek...

Ha odacsapsz egyet a gyereknek akkor meg szokott látszani a helye?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 12. 16:13
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem ez a fizikai fegyelmezés és annak magasztalása tipikusan magyar effektus, majdhogynem hungarikum és ne gyertek azzal, hogy bezzeg a briteknél meg mennyi gyermekkínzás van, persze, mert a média őket emeli ki etekintetben, holott kishazánkban is vannak kirívó esetek, de miért?Mert idegbeteg, neurotikus szülők nevelik a jövő nemzedékét.Kedves, mittoménmikoríró, nehogy már a múlt század testi nevelését emlegesd ( csendőröket főleg, vicces ) + az otromba tanárokat ( igaz, nem írtad, de szerintem gondoltál rájuk ), akiknek hamar eljárt a kezük, akkor is, amikor nem kellett volna.Na, az én gyerekemet merte volna megütni egyik is.Személyesen kerestem volna fel, az biztos.

Egyébként valahányszor ilyeneket olvasok, egyre inkább erősödik bennem a tudat, hogy gyereket nevelni csak mi, romák tudunk igazán szeretetben, kedvességben.Hiszen a gyerek az SZENT.Ennyi!

2011. ápr. 16. 17:40
 12/34 anonim ***** válasza:
31%
Egyszer nagyon kikészített a gyerek, nem akartam bántani, aznap már vagy ötödik alkalommal jutott az eszembe, hogy odamegyek és addig verem amig birom! De megálltam, ezzel szemben a tehetetlenségem miatt kicsattant a számon a herpesz. :-(
2011. ápr. 16. 18:30
 13/34 anonim ***** válasza:
61%
Nem.
2011. ápr. 16. 21:53
 14/34 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 17. 00:25
 15/34 anonim ***** válasza:

Ha telefonkönyvet használsz akkor állítólag nem....

viccet félre téve, sose ütnék meg egy kisgyereket se, nem hogy a sajátomat, ezzel nem lehet nevelni, érdekes nekem sikerül anélkül pedig nem egy mimóza a lányom, mégse ütöttem még meg soha..

2011. ápr. 17. 07:23
 16/34 anonim ***** válasza:

"Nem azért üti meg a (normális) ember a gyereket"

Te nagyon el vagy tévedve. Az a normális, hogy ha verik a gyereket?? Nem, normális ember nem veri a gyerekét.

2011. ápr. 17. 10:57
 17/34 anonim ***** válasza:
ÚR ISTEN!!!!Megint egy aberált kérdés és még sokan válaszolnak is rá komolyan.Nagyon sok a gyerek veréssel foglalkozó kérdés szerintem ez nagyon érdekel valakit,kicsit beteg!!!!
2011. ápr. 17. 13:44
 18/34 anonim válasza:
Nagyon beteg!Pszichológus látott már?
2011. ápr. 17. 20:33
 19/34 ImSorryImL8 válasza:
60%

17.40es:

Ahhaa, arrol vagytok hiresek, hogy mennyire tisztessegesen felnevelitek a kolkeiteket...

Kiszartok 5ot 6ot a vilagra, hogy a segijkebol lehessen rajoskodni, a szerencsetlenek meg csinaljanak, amit tudnak. Aztan csoda, hogy olyanok lesznek, amilyenek, neveles hijan.

Meg is lehet nezni kikkel vannak tele a bortonok...

2011. ápr. 17. 21:21
 20/34 anonim ***** válasza:
33%

Attól függ, hogy mivel és hogyan vered.

Az öv csatja kifelé legyen, ha akarsz nyomokat.

2011. ápr. 18. 08:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!