Bal vagy jobb kézzel szoktad elverni a gyerek kezét / fenekét?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 10. 15:53
51/57 anonim válasza:
jah, nem tud teljesen ide koncentrálni, mert éhesek a gyerekek és rángatják a nadrágszárát. :)
52/57 anonim válasza:
Nincs gyerekem, de ha lesz, csak ritkán kap majd a popsira, de hogy melyik kézzel azt nem tudom.
54/57 anonim válasza:
Nem vagyok az. Lehet hogy sose fog kikapni. Én nem vagyok kegyetlen.
55/57 anonim válasza:
Így belegondolok, ha ilyenre kerül sor, akkor aki balkezes, az bal kézzel, aki jobbkezes, az meg jobbal:-D
(Előfordul, hogy rácsapok a kezére, pl ha szándékosan kiborítja, vagy földhöz vágja az ennivalót... Minden mást (műszaki cikkeken kívűl, mondjuk azok számára elérhetetlen helyre vannak téve) tőlem dobáljon, nem érdekel, de az ételt azt nem!)
56/57 anonim válasza:
Én ahogy láttam eddig, minden anyuka jobbkézzel adta mind a fenekest, pofont és a gyerek kezét is jobbal veri el.
57/57 anonim válasza:
Téged két kézzel megfogott sodrófával kéne elverni kedves kérdező...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!