Bal vagy jobb kézzel szoktad elverni a gyerek kezét / fenekét?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 10. 15:53
1/57 anonim válasza:
Mindenki azzal, amilyen kezes,mert előtte szerintem nem ezen gondolkozik az ember. Ha már odacsapnak egy gyereknek, ahhoz azért nagyon meg kell ijeszteni az anyukát vagy nagyon rosszat kell csinálni és nem igen gondolkoznak előtte.
2/57 anonim válasza:
Elverni nem szoktam. Csak az fordult elő,hogy nagyon ritkán kicsit kapott a kezére vagy a fenekére,jobb kézzel. Nem úgy,hogy megláttszon a helye,inkább csak jelzésképpen. Így is hatásos.
3/57 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindkettőtöknek ment a pont!
2011. ápr. 10. 16:30
5/57 anonim válasza:
Nem szabad megverni a gyereket!!Miért vernéd meg? Nem hülye csak kicsi , megérti ha leülsz vele és elmagyarázod neki.
6/57 anonim válasza:
Verni a gyereket??? És még azon gondolkozol melyik kézzel... Téged kéne agyon verni....
7/57 anonim válasza:
Egyikkel se! Nem verem a gyermekem. Pedig egy igazi kis gengszter, mégsem emeltem rá soha kezet, és erre büszke vagyok.
8/57 anonim válasza:
Nem pont a kérdésre válaszolok, de nem fogom megérteni miért tartjuk manapság azokat a szülőket magának a sátánnak, aki esetleg egyszer-egyszer odacsap a gyerek fenekére vagy a kezére. Ettől semmi baja nem lesz, nem arról van szó, hogy agyonverné. Teszem hozzá, ez a nagy liberális-nem ütünk a gyerekre-nevelés látszik is a mostani gyerekeken, fiatalokon.
Ja, én ha majd arra kerül esetleg a sor, hogy rá ütök a gyerek popsijára, kezére biztosan jobb kézzel fogom tenni, mert jobb kezes vagyok.
4,5 hós kislány 27 éves anyukája.
9/57 anonim válasza:
84%-os, majd akkor is legyél büszke a kis gengszter gyerekedre, mikor viszed neki a bablevest a börtönbe. Csak azt remélem, hogy nem az én családommal tesz majd valamit.
10/57 anonim válasza:
Kedves Utolsó! Valami hasonlót akartam én is írni, csak próbáltam kicsit kedvesebben megfogalmazni. :) Előtted válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!