Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Bal vagy jobb kézzel szoktad...

Bal vagy jobb kézzel szoktad elverni a gyerek kezét / fenekét?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 10. 15:53
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
100%
Egyikkel sem, ugyanis nem verem a gyermekem.
2011. ápr. 18. 22:51
 42/57 anonim ***** válasza:
55%
És te melyikkel szeretnéd ha vernének?Szánalmas!!!!Gyereket nem verünk,hanem normálisan nevelünk és akkor nincs rá szükség!!
2011. ápr. 18. 23:02
 43/57 anonim ***** válasza:
44%
Ha rászólok 3x valamiért, és negyedszerre is csinálja, vagy ha agresszív, rácsapok a kezére, de nem szoktam elverni, főleg nem még gondolkodjak is, hogy na melyik kézzel....
2011. ápr. 18. 23:10
 44/57 anonim ***** válasza:
84%
Szánalmasnak tartom, igen nevelni kell de nem veréssel.Nagyon elitélem az ilyen szülőket , márt azért is mert a párom háta is ilyen kicsinek verte az anyja.!!!!!Beszélgetni és figyelmeztettni.!Én soha nem fogom verni a fiam, mert én is kaptam annóa anyámtól fakanállal és apámtól a nagy erős kezével !!!!Nem szabad mert annál inkább fordul a viselkedése.
2011. ápr. 19. 11:42
 45/57 A kérdező kommentje:
Minden hasznos válaszért köszönet. Azoknak pedig akik "offolnak" csak annyit, hogy ha válaszolni nem tud (vagy nem akar), esetleg "nem tetszik" neki a kérdés, akkor sokkal egyszerűbb figyelmen kívűl hagyni e kérdést és nem írkálni marhaságokat, meg itt vitázni másokkal feleslegesen, hisz ezzel saját magukat mínősítik le az efféle hozzászólók.
2011. ápr. 19. 15:19
 46/57 anonim ***** válasza:
84%
Hát nem tudom, engem kiskoromban néha megpofoztak. Csak azt érték el vele, hogy gyűlöltem őket.... És most 20 év után kezd normalizálódni a viszony a szüleimmel. Azt várták, hogy majd tisztelem őket ettől. Hát én csak utáltam. És rengeteget sírtam... Soha nem érnék egy ujjal sem a gyerekemhez. Le lehet vele ülni értelmesen beszélgetni. Fel fogja fogni, ha csak nem tök degenerált...
2011. ápr. 19. 23:19
 47/57 anonim ***** válasza:
42%

Provokatív kérdésre ráharapnak az unatkozó anyukák. :)

Nem is ez a baj, hanem az, amikor üvölt a gyerekével, aki vele szeretne lenni, miközben ő a neten lóg és itt túráztatja magát.

Egyébként jobb, mert jobbkezes vagyok.

2011. ápr. 19. 23:28
 48/57 anonim ***** válasza:
39%
Kedves?!?!?!MODERÁTOROK!Az ilyen beteges,provokatív kéréseket,mi a fa*ért nem törlitek?!?!Ennél kevésbé vérlázítóbbakat simán eltüntettek!2-gyerekét egyik kézzel sem elverő-anyuka
2011. ápr. 20. 00:00
 49/57 anonim ***** válasza:
43%
higgadjál már le, mi bajod van?
2011. ápr. 20. 12:58
 50/57 A kérdező kommentje:

"higgadjál már le, mi bajod van?"

nyilván valamelyik gyereke kihozta a sodrából és erre a kérdésre fogja kínjában :DDD a LOSER! :DDD

2011. ápr. 20. 13:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!