10. napos a babám. A védőnőm és a gyerek orvosom szerint levihetem a hétvégén már a picit sétálni ha jobb idő lesz! Nagyon szeretném már. Szerintetek le lehet már vinni?
ha ők megengedik, akkor nyugodtan :)
én 14 naposan vittem ki, 10 percre, de akkor még fagy volt.
ha szép, tavaszias lesz az idő, akkor biztosan nem ártasz neki :)
Siman,de mondjuk ne sokaig.
Mi 7naposan voltunk kint eloszor -2fok volt ha jol emlekszem,kb 5percet voltunk kint.
Első gyerek márciusi, egy hét után vittük ki 10 percre, még hideg volt, s végig paráztunk a férjemmel, hogy "úristen, kékül a szája, vigyük be" (hozzáteszem 3 pulóver és bundazsák volt a gyereken a bélelt takaró alatt).
Második baba áprilisi, még rügy nem volt a fákon, de 3naposan sétálgattam vele 20 percet, mert a nagyobb már felforgatta a lakást, hogy nem mehetünk ki. Semmi baja nem lett a kicsinek, azóta is imád a babakocsiban, kint a levegőn aludni.
Ja, annyi hogy vidéken, tiszta jó levegőben élünk szerencsére. Bp-n én se nagyon vittem volna ki a szmogba....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!