Milyen karácsonyfát fogtok felállítani, élot vagy mut? Mi a jobb egy kis gyerek mellé?
élőt, csakis élőt. ki szoktuk kötni oldalra és a plafonhoz.
vagy leht asztalra is állítani, de egy 14 hós gyerek, ha elakarja érni, már pedig elakarja majd, akkor ott is el fogja, és onnan balesetveszélyesebb, mint a földön.
amikor én kicsi voltam emlékszem, egyszer magamra rántottam a fát. borult az egész, az üvegdíszek összetörtek, köv. évre lehetett indent venni újra kb., de nekem nem lett semmi bajom. kb. 5-6 éves lehettem.
a mi mostani díszeink egyáltalán nem törékenyek (a gömbök üveg utánzatú műanyagok), így ettől sem kell tartani.
első vagyok, mi színeset zoktunk, vagyis mindenfélét. igen a földről fogod összeszedni őket, de sebaj. :)))))
jó, hogy nem törékenyek a díszek és ha a fa sem élő, akkor a levélhullással sem kell foglalkozni.
Nekünk van egy műfánk, igazából én vagyok túlérzékeny, és sajnálom szegény fenyőket, amiket kivágnak a karácsony miatt, és aztán meghalnak:(
Tudom, hogy felnőtt létemre ez a gondolkodás gáz, de mindenkinek van rigolyája:)
Emiatt kaptam egy műfát, ami gyönyörű szép, és egyáltalán nem látszik műnek, nagyon jó minőségű:)
Idén színes lesz a fa, minden színt, ami van felteszünk, az égősorban is kicseréltük az izzókat színesre:)
Van egy csomó nem törékeny díszünk, azt fogom feltenni, aztán rángathatja, úgyis kikötöm a fát:)
Nálunk igazi szokott lenni, de csak picike, 1 méteres. A díszek színesek, törékenyek. Az asztalra fogom rakni a fát, oda nem tud felmászni, csak nézheti. Nincs kedvem a díszeket is naponta ötször visszapakolni, elég nekem az is hogy a játékait és a szekrényt pakolgatom vissza egész nap.
A nagyszülőknél lesz nagy műfa, műanyag díszekkel, azokat majd pakolgathatja ha ott van.
Én is sajnálom a rengeteg tök feleslegesen kivágott fát, amiket sokszor karácsony után 2 nappal már a kukában látni. Úgyhogy nekünk mű fánk van, nagyon szép, egyszerű felállitani, lebontani. Gyerek mellé szerintem praktikusabb is ...
Mi főleg ezüst és piros diszeket teszünk rá az utóbbi években, de ez változó.
Nekem a karácson fenyőillattól az igazi, így mindig hagyományos fenyőnk van. Nekem a mű nem tetszik. Díszek színesek vannak rajta.
Amúgy meg annyi az egész, hogy nem kell engedni, hogy hozzá nyúljon. Ha az első pillanattól nem engeded akkor nem fogja összetörni a díszeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!