Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen karácsonyfát fogtok...

Milyen karácsonyfát fogtok felállítani, élot vagy mut? Mi a jobb egy kis gyerek mellé?

Figyelt kérdés
14 hos lesz akkor a fiam,elsem tudom képzelni,hogy mit fog vele lemuvelni,mi mut fogun kfeldíszíteni,na meg olyan díszeket foogk rárakni,ami nem torékeny.Megírnátok azt is,hogy milyen színu díszítést fogtok alkalmazni?Csak kiváncsi vagyok,mert én most bordo - vajszínnel fogom feldíszíteni,mert a vajszínu díszeim macik meg angyalkák,amik anyagbol vannak,és nem tudja tonkre tenni,a bordo meg nem toirékeny,ja és mind olyan figurák,ami fogja érdekelni a kicsit.Bár lehet,hogy majd a foldrol fogom felszedni.
2010. nov. 1. 12:36
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
55%

Nekünk műfenyőnk van, gazdasági okokból.

Ki szoktuk kötni, nehogy feldőljön.

A lányom 17 hónapos. Gondolom az idén már mindent megfog maj.

A színekről:

Ezüst és piros gömbdíszeink vannak matt és fényes kivitelben, valamint figurás díszek és azok a gipsz angyalok, amiket a család gyerekei készítenek évente ajándékba. A boa is piros és ezüst, a fény pedig színes.

2010. nov. 3. 17:00
 22/26 anonim ***** válasza:

Eddig minden évben vágottat vettünk, de idén földlabdásat szeretnénk?

Off:

aki földlabdásat vesz, azt is kikötitek? Nem ránthatja magára? Mennyire hullik a levele?

2010. nov. 3. 18:04
 23/26 anonim ***** válasza:
Élő:) Pici lesz de élő, az a jó, nem? Annak van fenyőillata, az az igazi; legalább a karácsony ne legyen ,már mű ha a világ már az.
2010. nov. 3. 20:09
 24/26 anonim ***** válasza:
Nekünk mű volt eddig,én szeretem is,de a férjem ragaszkodik hozzá,h ez évben élő legyen,kifejezetten a gyerekek miatt(tavaly még nagyon picurok voltak),ne a művel ismerkedjenek meg,meg az illat,meg minden..Még egyelőre nem tudjuk a kivitelezést,h hova,mint,meg h mennyibe kerül az,ami nem hullajtja a levelét.
2010. nov. 3. 20:14
 25/26 anonim ***** válasza:

Kedves 18.04-es hozzászóló!

A földlabdás is hullajtja a lvelét, de nagyon "strapabíró". Amint már írtam, nekünk a legmelegebb helyiségben van, ahol a kandalló miatt 25-27 fok is van, ha bedurran, mégis kibírta. Dec. 24-én hoztuk be, jan. 7-én vittük ki a fűtetetlen garázsba, kora tavasszal ültettük ki. Sajnos azóta másik helyre kellett tennünk, mert útban volt (nem számoltunk vele), de semmi baj, nőtt és szép hajtásai vannak most is.

Arra kell ügyelni, hogy heti 1-2 alkalommal meg kell locsolni a lakásban. Később elég heti 1szer.

Ja, s nem kell kikötni, mert nagy dézsában árulják, ami masszív és stabil. Ráadásul, ha kikerül belőle a fenyő, bármilyen más növényt is ültethetsz bele, s mehet ki pl. a teraszra.

Mondjuk mi körbekerítjük majd azért, hogy ne tudja lecibálni róla a díszeket a gyerek, meg ne húzgálja az ágakat. Így megoldódik a tűlevelek problémája is, mert közvetlenül a dézsa köré hullik, s én tavaly is naponta felporszívóztam. Idén is így fogom tenni.

2010. nov. 4. 13:58
 26/26 anonim ***** válasza:

13:58-as:

Köszönöm a tanácsokat!

Mi is arra gondoltunk, hogy pluszba körbekerítjük, így mégsem fér majd oda....remélem:)

2010. nov. 4. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!