Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Magatartászavaros gyermekek...

Magatartászavaros gyermekek szülei! Csak én vagyok vele úgy, hogy ha a gyerekért megyek az iskolába már előre gyomorgörcsöm van, lehet, hogy beképzelem, hogy a tanítónéni és köztem feszültség van a gyerek miatt?

Figyelt kérdés

Születési okokból kifolyólag hiperaktív gyermekem van.

Sokszor érzem magam tehetetlennek,hogy semmiféle nevelési módszer nem válik be itthon.Nagyon stresszel,hogy a gyermekem viselkedésést nem tudom "megfelelteni" ,mert nagyon eltér az átlagostól.

2011. márc. 28. 14:24
1 2 3 4
 31/31 :(szomorú válasza:
nagyon sajnálok mindenkit aki ebben a cipőben jár:(sajnos az én 4 éves kisfiam se más:(terápia elkezdve,tanácsokat betartottam eredmény van ittthon de az oviban azt mondják egyre rosszabb:(neki is szeretet és törődés hiánya van,én is ezt kaptam az oviban,h nincs nevelve és nincsenek játékai stb!de igen is van nevelve mível nagyon rossz volt keményebben fogtuk amivel csak a rosszat tettük de nem tudhattuk:(játék annyi van,h itthon lépni nem lehet a kupitól ha beindúlnak(van egy húga is)sajnos a párom dolgozik,hetel, van,h vasárnap jön meg és már megy is hétfő reggel,így a segítségem színte nulla:(szeretné a kisfiam,h csak vele foglalkozzak,ha a hugin pelust kell cserélni stb szól,h anya nem menj el,gyere vissza,játsz velem:(szívszaggató mert kötelességem a hugival is törődni de látom a fiamon,h csalódik bennem:(segítsetek...ti ,h csináljátok?hova tegyem a 2 éves kislányt?naponta pár órára csak:) mamák kizárva és nincsenek rokonaim sem:(
2016. máj. 20. 12:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!