Mi a véleményetek ilyen szomszédról? "gyerekvitás téma
Nagyon durva sztori. A sógornőmék jártak hasonlóan, nekik hónapokig tartott, míg leépítették a szomszéd gyerekeket.
Gondolom már egyáltalán nem akarod áthívni őket, de ha mégis, lehet lassan csinálni. Pl ha átjönnek, h éhesek, szomjasak, szépen haza kell küldeni őket, hogy majd anyu ad. Azt totál nem értem, hogy te miért fürdetted őket.
Amugy meg nem kellenek "átlátszó" kifogások, kerek perec meg kell mondani, a szomszéd kislánynak is, meg a lányodnak is, hogy nem akarod, hogy barátkozzanak. Nekem volt egy kis barátnőm, folyton lógtunk a suliból, és mikor lebuktunk, anyám megmondta, hogy soha többé nem találkozhatok a csajjal,mert rossz hatással van rám. Egy idő után megértettem, és nem haragudtam rá. Egyébként anyámnak még igaza is volt, a lány nagyon hamar elkezdett fiúzni, terhes lett, nem fejezte be a sulit stb.
A lányodnak meg kell tanulnia, hogy nem mindenki barát.
Azért fürdenek itt,mert hidromasszázs a kádunk,2személyes,és ez nagyon tetszik nekik.Amikor meglátták,jajj de jó,egyszer mi is fürödhetünk benne?Anyjuk rábólintott,hogy ha én megengedem.Nem hogy ez nem illik stb...kidomestoszoztam,végignézték,és teleengedtem.Ami amugy nem két ft.Mi is ritkán használjuk.
És amikor az adidas parfümömmel fujkálták a ház vakolatát kivülről?Azzal rajzoltak ...Kihozták a fürdőből..Vagy amikor az akváriumba beleszórt a kislány fál dooz kaját a diszkoszoknak..férjem husvét hétfőn akváriumot pucolt szitkozódva.Nem tudok négyfelé figyelni,elég nekem a pici,meg az ő kisebbjikük,a két nagy meg gengszterkedik.(7és 9 évesek)Utánna amikor ezzel szembesülök,az enyém kapja a leszidást,másnap meg a keritésnél "árulkodok"a szomszéd anyának.Nem jó ez igy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!