Mi erröl a velemenyetek?
a hugom megkerdezte a homokozoban a jatszon az egyik lanyt, az nem valaszolt, majd a hugom megkerdezte a kislany anyjat az meg leüvöltötte hogy hogy képzeli! mire a hugom azt mondta hogy "jo akkor nem is kell" es elment, mire a kislany anyja az mondta hogy megveri ha meg egyet szol. En meg azt mondtam hogy fogja be, mert nem lesz jo vege es elhoztam a hugomat. Otthon a nagymamam azt mondta hogy a nönek volt igaza es hogy hogy mertem meg a hugim hogy merte es akkor a hugim elkezdett sirni en meg mondtam h ne sirjon A AMAM meg mondta h sirjon csak megerdemli szegenyt ugy sajnalom(hugit)
hugim 4 eves en 12
Mi van??????
Kérlek, használj már néhány vesszőt és pontot, mert egy kukkot sem értek belőle.
Basszus, biztos nagy problémád lehet, de sajnos úgy látom nem vagyok egyedül azzal, hogy nem tudom értelmezni az írásodat.
Olvasd már át légyszi', aztán ha gondolod írd le érthetőbben, hátha kapsz kielégítő válaszokat.
Na, megpróbáltam lefordítani magyarra.
Valami ilyesmire gondoltál?
Mi erről a véleményetek?
A húgom kérdezett valamit a játszótéren a homokozóban egy másik kislánytól, de az nem válaszolt. Ekkor a húgom megkérdezte a kislány anyukáját is, ő meg elkezdett üvölteni, hogy „Hogy képzeled?” Erre a húgom azt válaszolta: „Jó, akkor nem is kell!” (gondolom valami játékon volt a vita…) Ez a bizonyos anyuka már a verést is kilátásba helyezte, ha még egyszer szól a tesóm. Én is mondtam, hogy „fogja be”, mert nem lesz jó vége (.. nem tudom kinek…a nőnek?), és elhoztam a húgomat.
Otthon a nagymamám a nőnek adott igazat, és megkérdezte, hogy hogyan mertünk mi vitatkozni vele.
A húgom erre sírni kezdett, én vigasztaltam, de a mama szerint megérdemli.
Szegény húgomat úgy sajnálom!
Gondolom az a lényeg, hogy a 4 éves valamit elkért egy kisgyerektől, aki nem válaszolt, így megkérdezte a kisgyerek anyját, aki meg felháborodott, hogy egyáltalán hogy gondolja, hogy elkérhet bármit is. Utána a nőnek beszólt a kérdező, mert a Hugát védte, otthon a mama meg a nőnek adott igazat, mert gondolom régi gondolkodású, miszerint a gyereknek Kuss a neve.
Kérdező:
Ha udvariasan kérdeztetek a nőtől és Te sem szóltál be neki durván, akkor nem volt igaza, de sajnos az emberek különbözőek, nem mindenki udvarias, segítőkész, és sajnos még sokszor fog az életben hasonló érni. Ezt meg kell tanulni kezelni, nyilván nem 12 évesen, és igazából a szüleidnek kellene ezt elmondani neked, hogy sajnos az élet nem csak szép és jó dolgokról szól. Az is lehet, hogy a nőnek szar napja van, és türelmetlenebb volt, ez is olyan dolog amit majd tapasztalsz hogy még a felnőttek sem tudják magukat mindig kontrollálni, van hogy akaratlanul és indokolatlanul bántanak meg másokat.
A mamádról nem tudok mit írni, régebben más volt a felfogás, ezen is túl kell lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!