Mi erröl a velemenyetek?

Figyelt kérdés

a hugom megkerdezte a homokozoban a jatszon az egyik lanyt, az nem valaszolt, majd a hugom megkerdezte a kislany anyjat az meg leüvöltötte hogy hogy képzeli! mire a hugom azt mondta hogy "jo akkor nem is kell" es elment, mire a kislany anyja az mondta hogy megveri ha meg egyet szol. En meg azt mondtam hogy fogja be, mert nem lesz jo vege es elhoztam a hugomat. Otthon a nagymamam azt mondta hogy a nönek volt igaza es hogy hogy mertem meg a hugim hogy merte es akkor a hugim elkezdett sirni en meg mondtam h ne sirjon A AMAM meg mondta h sirjon csak megerdemli szegenyt ugy sajnalom(hugit)

hugim 4 eves en 12

2011. jún. 10. 14:21
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
sziasztok igen arrol van szo amit elöttem irtak! bocsanat az erthetetlen iras miatt,de nagyon ideges voltam :(
2011. jún. 10. 15:22
 12/19 A kérdező kommentje:
a hugim udvariasan kerdezte,a "jo akkor nem is kell"-t is szomoruan ,lemondoan mondta nem dacosan
2011. jún. 10. 15:27
 13/19 anonim ***** válasza:
85%
Oké,hogy udvariasan kérdezte,de mit?!El akart valamit kérni?!Vagy mi van?!
2011. jún. 10. 16:02
 14/19 anonim ***** válasza:
91%
sose tudjuk meg
2011. jún. 12. 20:41
 15/19 A kérdező kommentje:
el akart kerni egy homokozo format
2011. jún. 14. 13:55
 16/19 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem totál a húgodnakl és neked volt igazad,az a nő meg sztem tök paraszt volt...Nekem ez a véleményem
2011. jún. 20. 19:20
 17/19 anonim ***** válasza:
68%
Rendben..oké...Bocsi,de nekem baromira furcsa,hogy egy nő kiakadt egy homokozóforma elkérése miatt,és azért akarta meg verni a húgodat...Itt valami nem perec...
2011. jún. 23. 18:26
 18/19 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem nem komplett a nő,és a gyerek is valami elkényeztetett kis pi csa,aki mindent megkap.Inkább a szüleidnek mond el,mert úgy látszik a mamátok nem értette teljesen a helyzetet.
2011. jún. 25. 07:58
 19/19 anonim ***** válasza:
Akkor ha jól értem,megkérdezett a húgod valamit a nőtöl,az meg lekiabálta?Attól függ mit kérdezett.Ha normális kérdést tett fel,akkor(bocsánat) de mind a nő,mind a nagyid pszichopata.
2011. aug. 24. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!