Mi a véleményetek az ilyen emberekről?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek az olyanokról akik az iskolában "kiskirályoknak" érzik magukat. Azt hiszik, hogy nekik mindent lehet. Szóval az ilyen nagyon beképzelt emberekről. Sose tanulnak rendesen, csak állandóan a fesztivált csinálják.
Milyen élete lesz később az ilyeneknek ?
2010. jan. 30. 10:04
1/10 anonim válasza:
Az ilyeneknek lesz nagyon szép életük.Hülyéké és beképzelteké a világ..a strébereké a szenvedés meg a tudás:S
Ez így van.Én már tapasztaltam ezt.
2/10 A kérdező kommentje:
hogy érted azt, hogy nagyon szép ?
2010. jan. 30. 21:45
3/10 anonim válasza:
Szerintem csak addig lesz szép életük, amíg nem kapnak az élettől egy k*rva nagy pofont.
4/10 anonim válasza:
Nagyon szép élet alatt azt értem,hogy sok barátaik lesznek,gazdagok lesznek...:P így..
5/10 anonim válasza:
sziasztok! személy válogatja, melyikből mi lesz. nem feltétlenül boldogulnak. ahoz ugyanis tudás kell egyrészt és kapcsolatok másrészt, melyeket ilyen stílussal nem igazán lehet kiépíteni :) már egy szint fölött...10 év múlva viszont ők lehetnek a sarki kocsmában a kerület menői :)
7/10 anonim válasza:
Általános- vagy középiskoláról van szó?
8/10 A kérdező kommentje:
közép
2010. febr. 8. 21:22
9/10 anonim válasza:
Nekem semmi jó véleményem nincs az ilyenekről. Meg kellene változniuk. Miattuk sok ember is érezheti magát kirekesztettnek. Tapasztalat! Az ilyeneket én igyekszem nagy ívben elkerülni.
10/10 anonim válasza:
undorodom az ilyen emberektől... nem tudom, mi lesz velük később, én is kíváncsi vagyok, majd olyan 10 év múlva kiderül, és akkor leírom neked :D (és te is írd le a te ismerőseid :DD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!