Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Kedves anyuka! Ha elpopsizásra...

Kissné0230 kérdése:

Kedves anyuka! Ha elpopsizásra, kézelverésre kerül a sor akkor jobb vagy balkézzel történik nálad?

Figyelt kérdés
Kiegészítésképp még annyi h mivel provokálta ki nálad a gyerkőc azt h elpaskold a kezét illetve fenekét?
2011. márc. 2. 17:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem az olyan szülöket, akik nevelési célzattal megütik a gyereküket. Ez pont olyan mintha a férjeddel veszekednél és mert nem egyezik a gondolatotok valamivel kapcsolatban kapnál tőle egy pofont. Hogy reagálnál? Mit éreznél a férjed iránt? Megsértődnél? Hisztiznél? Tudom hogy itt a kérdező a kézelverést vetette fel, de gondolj bele, ha éppen vitázol a férjeddel, esetleg már dühös vagy és rácsapna a kezedre csak mert nem azt csinálod amit ő mond. Szerintem érdemes lenne a gyerek nézőpontjából nézni a dolgokat és ha te elvárod, hogy ne ütéssel kontrolláljanak mások, akkor te se tedd ezt a gyerekeddel.
2011. márc. 7. 09:27
 12/12 anonim ***** válasza:
53%
A kérdésre (jobb vagy bal) mindössze két válasz érkezett. Én már válaszoltam.
2011. márc. 7. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!