Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit csináljak a 26hós fiammal?...

Mit csináljak a 26hós fiammal? Bőv. Lent

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Segítséget kérnék!Kisfiam 26 hónapos,és rettentő rossz!Ha rosszat csinál,és megpróbálom megbüntetni,pl.elküldöm az ágyára gondolkodni,és utána elmagyarázom neki,h miért kapta a büntit,fogja,és a képembe röhög,gúnyolódik,majd nagy jókedvvel elmegy!Újra elkapom,és hisztizik,nem hallgat meg,végig ordítja a monológomat,stb.Az asztalnál nem hajlandó megülni rendesen,és ha szólunk neki,neki áll bőgni,csapkodni,volt már rá példa,h ellökte az ételt a földre....

Teljesen ki vagyok,már nem tudom mit csináljak vele!Próbálom szépen elmagyarázni neki h mi a jó,és mi a rossz,volt,h kézrecsaptam neki,de semmi nem használ.

Ti mit tudnátok tanácsolni,gondolom nem csak az én fiacskám ilyen ördög!

Minden lehetőség érdekel!

Köszi, 17 h km + 2 éves anyukája

2010. okt. 11. 10:53
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Úgy vettem észre,hogy a magyarázat többet ér.Nem sokkal,de igyekszem türelmes lenni,és magyarázni neki.Mostanában nem annyira "rossz",kicsit javult. :)

Hallgatni még nem akar az emberre,ami bosszantó,de idővel az is helyrejön remélem.

Szép napot Nektek.

2010. okt. 27. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!