Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit csináljak a 26hós fiammal?...

Mit csináljak a 26hós fiammal? Bőv. Lent

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Segítséget kérnék!Kisfiam 26 hónapos,és rettentő rossz!Ha rosszat csinál,és megpróbálom megbüntetni,pl.elküldöm az ágyára gondolkodni,és utána elmagyarázom neki,h miért kapta a büntit,fogja,és a képembe röhög,gúnyolódik,majd nagy jókedvvel elmegy!Újra elkapom,és hisztizik,nem hallgat meg,végig ordítja a monológomat,stb.Az asztalnál nem hajlandó megülni rendesen,és ha szólunk neki,neki áll bőgni,csapkodni,volt már rá példa,h ellökte az ételt a földre....

Teljesen ki vagyok,már nem tudom mit csináljak vele!Próbálom szépen elmagyarázni neki h mi a jó,és mi a rossz,volt,h kézrecsaptam neki,de semmi nem használ.

Ti mit tudnátok tanácsolni,gondolom nem csak az én fiacskám ilyen ördög!

Minden lehetőség érdekel!

Köszi, 17 h km + 2 éves anyukája

2010. okt. 11. 10:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
12:55-ös, szerintem semmi butát nem írtál, nem értem a lepontozást, utolsó vagyok. De nem biztos, hogy a kérdező minősített!
2010. okt. 11. 15:25
 12/21 anonim ***** válasza:

hát én sem a kérdezőre tippelek.

mindegy is. csak elveszi az ember kedvét a válaszolástól.

2010. okt. 11. 15:35
 13/21 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele! Irj csak! A sok buta válaszolót biztos hidegen hagyja a negativ minősítés, hiába van lepontozva, kitart:)
2010. okt. 11. 15:38
 14/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,rendesek vagytok.

Nem én pontoztam,nagyon ritkán szoktam pontozni,azt is csak felfelé,nem vagyok egy negatív ember,minden kritikát elfogadok lázadás nélkül...... :)

Szóval egyik válaszolónak,hogy igen,volt már rá példa,h rácsaptam a fenekére,persze azt sem lehetett erősnek mondani,mert nem szeretem az erőszakot.De észrevettem,hogy tényleg annál jobban csinál vmit,ha látja,h idegesít engem....(ha felmászik a szekrénytetejére,vagy tépkedi a virágot,és hiába szólok rá,nem hallgat,jó,h ideges leszek,megyek felé,aztán abbahagyja,vagy leveri magát,és hiszitizik....)

Remélem lassan kinövi ezt a dackorszakot.

Azt nem tudjátok véletlen,h ez a viselkedés meddig szokott tartani kb.? Mire készüljek? Főleg,h jön a kistesó is.... Kicsit félek,viszont már nagyon várom... :)

2010. okt. 13. 11:12
 15/21 anonim ***** válasza:
Szia, én lány vagyok, a bátyám ilyen kiskorában nagyon hisztis volt, anyukám azt mondja "sokszor eljárt a keze", és már megbánta. Gondolom a popójára kapott, mert nem bírt vele. De azt is meséli, hogy totyogós/mászós koromban én is pl. minden cserepesnövény alól kipakoltam a földet, hiába porolta ki minden alkalommal a fenekem, nem bírtam ellenállni, újabb és újabb földtúrásokat rendeztem a lakásban. Egyszer megjelentem a konyhaajtóban csupa föld praclikkal, és közöltem vele, hogy "dá-dá". Vártam a jól megérdemelet büntit. :) Persze, hogy nem tudott rám haragudni. És mi is összefirkáltunk mindent. Idegesek voltak a szüleink, igen. De a gyerek ilyen, akkor is tépkedni fogja a növényt, ha megnyúzod!
2010. okt. 22. 16:44
 16/21 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, még egy történet: Anyukám szintén sokat meséli saját gyerekkorából, hogy ritka rossz evő volt, egy ebéd alkalmával megmondták neki, hogy addig nem áll fel, amíg meg nem ette a levest. De nem ette, csak hintázott a széken (órákig). Addig addig hintázott, míg felborult, az állával az asztal szélének, az egész leves kiborult, erre még jól fel is pofozták! :))

De ő ezt a történetet ma a legnagyobb szeretettel meséli a szüleivel kapcsolatban.

2010. okt. 22. 16:48
 17/21 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugottan rávághatsz egyszer-kétszer a fenekére.Az nem érti meg a problémát aki nemigy van.Nekem azóta dinka a fiam amiota megvan a tesója.Értetlen futkározik evés közben szemtelen és stb...sorolhatnám estig is.De annyiban jobb h.ha rászólok vagy kap a fenekére akkor bocsánatot kér.Én avval bíztatom magam h. egyszer vége adackorszaknak áés minden könnyebb lesz.CSak addig ne depizzek be!:)
2010. okt. 23. 16:40
 18/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm Nektek.

Igyekszem egyre kevesebbet a kezére,és a popsijára verni,napok óta nem "kapott"!

Olyan fura,h zsarolással kell elérnem amit akarok.Pl.ha nem eszed meg az ebédet,akkor nem megyünk apa elé sétálni,vagy ha nem pakolod össze a játékokat,akkor elviszi a néni...stb... Ezek nem tudom hosszú távon mennyire hatásosak,de eddig bejöttek,nagyrészt.. :S

2010. okt. 24. 16:24
 19/21 anonim ***** válasza:

egyszer kell elverni a fenekét..én is úgy csináltam, azt hiszem többet nem röhögött pofán:)

neked is ezt ajánlom!

2010. okt. 26. 20:16
 20/21 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszoló ennyit tud, jól elverni...taktikàzz, magyarázz, jobb uton haladsz, mintha csapkodnàd naphosszat! Türelem! Legyél szigorú, tartsd a szabályokat!
2010. okt. 26. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!