Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Segítség! Mit csináljak a...

Segítség! Mit csináljak a hiperaktív fiammal?

Figyelt kérdés
a gyerek egész éjjel mászik, alszik és közbe mászik, vergődik, nem lehet tőle aludni ha egy pillanatra becsukom a szemem már össze törte magát. Hová tegyem ahonnan nem esik le amiből nem mászik ki? Kiságyban össze-vissza töri magát lefejeli a rácsokat, amennyi rácsvédő nekünk van 10 gyereknek elég lenne, feláll és addig húzódzkodik még ki nem mászik belőle. Járókát, utazóágyat próbáltuk, mindenből kimászik. Ha velem alszik kipárnázok mindent de így is átmászik rajtam is és leesik. Arra ébredek, hogy koppan a gyerek. Ez megy egész éjjel, már nem bírom. Már a földön is megágyaztam de az sem megoldás, hajnalban arra ébredtem, hogy a gyerek sehol, kiment a másik szobába. Egész éjjel mászik, vergődik. Nappal sem tudunk pihenni mert maximum 15-20 percet alszik azt is csak egyszer. Ringatni nem lehet mert kirúgja magát a kezünkből. Mit csináljak??? Már kész vagyok teljesen.
2010. máj. 6. 01:23
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
15%

Szia!

Szerintem keress egy bébiszittert aki éjjel játszik vele, meg vigyázz rá, miközben te alszol:)

2010. máj. 6. 01:46
 2/23 anonim ***** válasza:
55%

Mennyi idős?

Sajnos nem könnyű. Nekem egy ismerősnek van egy kislánya az is üti vágja magát pedig már 7 éves. Tök értelmetlen dolgokat csinál, nem képes koncentrálni, szelektív a hallása, másokra mondja, hogy furcsák és igazából mindíg mondják, hogy rám tök jól reagál én vagyok az egyszem akire még nem mondta: furcsa. Miközben ő a furcsa és ez egy szép szó sajnos a viselkedésére. Valószínű mert nyugodt vagyok és sokkterápiázom a gyereket akaratlanul is.

Beszéltél dokival? Nem gyógyszer ügyben, hanem, hogy koordinációs tornára elküldjön ha van olyan felétek, meg hogy hogyan kezeld a dolgokat?

Ha a földre ágyazol meg, egész egyszerűen zárd be az ajtót és akkor nem kolbászol el.

2010. máj. 6. 02:59
 3/23 anonim ***** válasza:
66%
Hát ahogy leírtad tényleg nem lehet nyugodt éjszakád főleg ha minden nap ez megy.Lehet hülyeséget mondok de nem próbáltatok meg erről még beszélni a háziorvossal? Hát ha tudna egy két tanácsot adni mert ez így tényleg nem mehet sokáig neked is pihenned kell.Szerintem egy próbát megér a háziorvos.Ő csak okosabb mint én. :)
2010. máj. 6. 03:49
 4/23 anonim ***** válasza:
72%
SZia, menjetek el gyermekpszichiáterhez, és megmondja, hogy mi a teendő (nem feltétlenül gyógyszerel).
2010. máj. 6. 05:49
 5/23 anonim ***** válasza:
62%
Ő nem hiperaktív gyerek, hanem alvászavaros. Vidd el orvoshoz!
2010. máj. 6. 08:55
 6/23 anonim ***** válasza:
65%
8.55-nek igaza van.Nekem van hiperaktív gyerekem.Rosszul alszik,beszél álmában és verekedni is szokott.Nem költözik,nem mászik.Ez valami más lesz.
2010. máj. 6. 11:07
 7/23 anonim ***** válasza:
55%
mennyi idős? a hiperaktivitás csak nagyobb kisgyereknél lehet egyértelműen diagnosztizálni! óvodáskorban, 5-6 évesen. de mindenképp beszélj erről a háziorvossal is, és ő majd elirányít a megfelelő szakemberhez!
2010. máj. 6. 12:23
 8/23 anonim ***** válasza:
54%
És ha a szobájába hagyod, hagysz bent egy szivacsot, ne legyen bent semmi amivel kárt tud tenni magába és rácsukod az ajtót?Vagy üvölt is?
2010. máj. 7. 10:26
 9/23 anonim ***** válasza:
10%
alváslaborba kell vinned,ott tudnak segiteni rajta,de neked ez miért nem jut eszedbe?-valami gógyid neked is van...
2010. máj. 7. 12:42
 10/23 anonim ***** válasza:
27%
SZERINTED ??? LOL Majd valaki itt valaki a monitoron keresztül gyógyító energiát küld???Megértem, h van , aki tanácsot kér, de ennyire nagy probléma esetén minden normális embernek az jutna eszébe, h VIDD EL ORVOSHOZ........vagy ha lenne egy gumiszobátok esetleg, akkor oda beraknád, és a probléma meg van oldva ?! Úgy tűnik.....
2010. máj. 7. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!