Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Segítség! Mit csináljak a...

Segítség! Mit csináljak a hiperaktív fiammal?

Figyelt kérdés
a gyerek egész éjjel mászik, alszik és közbe mászik, vergődik, nem lehet tőle aludni ha egy pillanatra becsukom a szemem már össze törte magát. Hová tegyem ahonnan nem esik le amiből nem mászik ki? Kiságyban össze-vissza töri magát lefejeli a rácsokat, amennyi rácsvédő nekünk van 10 gyereknek elég lenne, feláll és addig húzódzkodik még ki nem mászik belőle. Járókát, utazóágyat próbáltuk, mindenből kimászik. Ha velem alszik kipárnázok mindent de így is átmászik rajtam is és leesik. Arra ébredek, hogy koppan a gyerek. Ez megy egész éjjel, már nem bírom. Már a földön is megágyaztam de az sem megoldás, hajnalban arra ébredtem, hogy a gyerek sehol, kiment a másik szobába. Egész éjjel mászik, vergődik. Nappal sem tudunk pihenni mert maximum 15-20 percet alszik azt is csak egyszer. Ringatni nem lehet mert kirúgja magát a kezünkből. Mit csináljak??? Már kész vagyok teljesen.
2010. máj. 6. 01:23
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Valami genetikai lehet a dolog mögött mert anyám azt mondta én is ugyan ezt csináltam 5 hónapon keresztül aztán egyik napról a másikra elmúlt. Ő ilyenkor babakocsiba tett éjszára, biztonsági övvel bekötött zsinórt kötött a lábára és egész éjjel rángatta míg ült a fotelben. Nem semmi lehetett neki sem...
2010. máj. 17. 15:35
 22/23 anonim ***** válasza:

Komolyan, el sem hiszem, hogy ilyen idióta, nem normális emberek léteznek a világon!!! Azt kellene a falhoz csapni, aki ezt írta, a másiknak pedig a kézi gránátot a szobájába dobni, gyökerek!!!!!

Szóval, szerintem is egy neurológiai vagy pszichológiai vizsgálatot megérne a dolog, főleg így, hogy írtad, Nálad is előfordult. Örökletes dolog lehet, veszíteni valód nincs vele, ha elviszed a picit. Nagyon kimerítő lehet a dolog, ha egy nyugodt perced, éjszakád sincs mellette.

2010. máj. 21. 22:15
 23/23 anonim ***** válasza:
Maugli kóros :) Tudom ilyen betegség nincs. De hallás vagy egyensúlyzavar is lehet, vagy a kettő együtt.
2010. máj. 27. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!