Mit csináljak a fiammal? Ma hazajött fekete festett körmökkel.
13 éves
és elég lányosan viselkedik, talán emo vagy valami más
Elfogadni? Hát mindenki úgy neveli a gyerekét, ahogyan akarja, de az én fiam ameddig az én házamban lakik és az én családomat képviseli, addig a nemének megfelelő öltözékben fog megjelenni. Farsangon ez elmegy, de hogy így járjon iskolába?
Normális munkahelyen, iskolában az ilyen kinézet nem sűrű, nyilván nem véletlen.
SZerintem (SZERINTEM) előtte kezeld lazán a dolgot,hátha kiböki... És beszélgess vele... Ha emo kinövi ,vannak olyan emosok akik kedvesek,és pár év és ez csak elszáll. Mások lesznek a célok, a trendek de ennyire nem mennék ebbe bele.
Most gondolj arra,hogy 13 évesen mindenki másképp látja a világot,és kiprobál dolgokat...
13l
Valószínűleg megdöbbentett a dolog. Viszont minél jobban kiakadsz rajta, annál inkább fokozódni fog az extremitás, ez a kamaszkori lázadás lényege. Ebben az időszakban sok minden elromolhat a szülő-gyerek kapcsolatban.
Néha nehéz, de próbáld őt megérteni, beszélgetni vele - ha neki is kedve van, ne legyen erőszak - sok türelem, szeretet, kedvesség...
Gondolj arra, hogy lehetne rosszabb is, végülis nem árt ezzel senkinek :)
Ez már az én fiamnál is előfordult, és kiderült, hogy egy barátnője festette be a körmét buliból.
Vasalja a haját, és a múltkor megkérdeztem tőle, hogy festené-e a szemét. Azt mondta, hogy nem, mert mindennek van határa.
Volt kék és fekete korszaka, de kinőtte. A múltkor olyan kockás kabátot vett, amilyen apámnak volt a hetvenes években. Én csak a fejem fogtam, de ő abban járt suliba.
Hiába veszek neki másikat, csak azt hordja, amit ő akar, úgyhogy nem veszekszem vele.
Szerintem a te fiad is kinövi. Lehet, hogy néhány hónap múlva valami mással fog kiakasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!